Heldal Design forhandler både knivopbevaring og olielamper i flot dansk design

Hos Heldal Design finder du et stort og imponerende udvalg af nordisk brugskunst og interiørprodukter til bolig og køkken. Det danske foretagende er en vaskeægte succeshistorie, og hvis du læser med her, vil du måske forstå hvorfor. I de følgende to afsnit skal det nemlig handle om to af deres mest populære produkter: Knivopbevaring og olielamper.

Knivopbevaring til køkkenet i dansk design

Dansk design er kendt i hele verden for dets minimalistiske og smukke udtryk, hvor kvalitet, holdbarhed og æstetik går op i en højere enhed. Her til lands har vi med andre ord en lang og stolt tradition for at skabe designprodukter, der altid fremstår moderne og tidløse. Heldal Design skriver sig netop ind i denne tradition med deres smukke produkter inden for bolig- og køkkeninteriør. Men den danske designvirksomhed har dog stadig sit eget, idiosynkratiske udtryk. Se blot på deres knivopbevaring. Vi danskere elsker at lave mad, og her er det alfa og omega at have nogle gode skarpe knive, der kan gøre madlavningen til en leg. For at passe ordentligt på sine knive, er det dog også vigtigt at have en god knivopbevaring. Det har de hos Heldal Design, der nemlig er ganske bevidste om, at knivopbevaring ikke bare er knivopbevaring.

Kreative olielamper – se hele udvalget på heldaldesign.dk

Kvaliteten er altså altid i fokus hos Heldal Design. Det gælder også på deres olielamper. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål til deres produkter, som fx deres olielamper, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det venlige, kompetente og erfarne personale hos Heldal Design. For ud over at brænde for deres produkter, som fx deres olielamper, gør de også en dyd ud af at yde høj kundeservice til deres kunder - uanset om du ringer til dem eller kontakter dem via e-mail. Du finder deres telefonnummer og e-mailadresse samme sted, hvor du også kan gå på opdagelse i deres skønne udvalg af olielamper. Nemlig på heldaldesign.dk.