Gadelamper samt nedgravningslamper til erhverv - få en helhedsorienteret løsning

Luminex A/S er specialister i omfattende belysningsløsninger. De har hjulpet adskillige højprofilerede firmaer med gennemgående projekter. De tilbyder bl.a. gadelamper, nedgravningslamper og pullerter med lys.

Gadelamper skal matche arealets og bygningens udtryk

Gadelamper er centrale for at skabe atmosfæren ved større virksomheder. Dine gadelamper skal både passe til husets design og til det udtryk, du prøver på at fremtrylle ved udendørsarealerne. På luminex.dk har de udstillet de gadelamper, som tilbydes. Det er en lang række af stilfulde lamper i funktionelle design, de arbejder med. Se bl.a. på belysning til vejen med stolper eller som ophæng. De specialrådgiver omkring samlede løsninger, der inkluderer gadelamper. Det er vigtigt at tænke belysningen ind tidligt, når man står med en større renoveringsopgave. Tag kontakt til Luminex A/S tidligt, og sørg for, at byggeriet også understøtter moderne belysning. Start med at udfylde kontaktformularen på luminex.dk.

Luminex A/S leverer nedgravningslamper i høj kvalitet

Bestil også nedgravningslamper i bedste kvalitet som en del af en samlet løsning. Luminex A/S tilbyder nedgravningslamper i de bedste materialer. De tænker bygningens og arealernes stemning ind i processen, når der udvælges nedgravningslamper. Det er med til at sikre et naturligt helhedsindtryk og en flot, funktionel belysning, uanset hvor man færdes på matriklen. Kontakt dem for en indledende samtale. De har hjulpet en perlerække af førende danske virksomheder, som kun ønsker det bedste. Det er resulteret i flotte referencer fra markedsledende virksomheder, der aldrig går på kompromis. Det, som Luminex A/S bidrager med, er faglig indsigt og kompetencer i at udvikle et æstetisk helhedsindtryk. Der er stor tryghed i at have en erfaren partner, som sikrer den mest optimale løsning til jeres bygning. Kig på de forskellige nedgravningslamper via hjemmesiden.

Vil du danne dig et indtryk af de produkter, som Luminex A/S bruger i deres komplette belysningsløsninger til firmaer? På luminex.dk finder du en liste over gadelamper, nedgravningslamper, LED projektører, pullerter og pendler. Kontakt dem, og få hjælp fra en partner med store erfaringer.