Forny dit hjem med en børneseng eller et sofasæt i flot design fra Moderno.dk

Hos Moderno.dk kan du finde et bredt udvalg af smukke designermøbler. Læs bl.a. med her, hvis du skal bruge en børneseng eller et sofasæt.

Vælg en børneseng der kombinerer komfort og leg

Moderno.dk har mange års erfaring med design og fremstilling af smukke møbler til alle danske hjem. Deres møbler er håndlavede i EU, og lever op til alle regler og krav om møbler fastsat af EU. Hvis du fx skal bruge en smuk børneseng, så har de mange forskellige gode senge at vælge imellem. Der er børnesenge i mange forskellige størrelser og med forskellige funktioner, bl.a. udtræksfunktioner, hvilket kan være enormt smart, for på den måde kan man få ekstra opbevaringsplads til fx lagner, sengetøj eller legetøj. En børneseng er en vigtig del af børneværelsets indretning, og der findes smukke senge med motiver, som kan inspirere børn og sætte farve på tilværelsen. Du kan helt sikkert finde den perfekte model til dit barn i udvalget, for der er er mange gode senge til børn at vælge imellem. Se det store udvalg på www.moderno.dk eller tag forbi deres store showroom i Ikast.

Sofasæt i flotte designs – se hele udvalget på moderno.dk

Hvis du gerne vil have kontinuitet og stilsikkerhed i din indretning derhjemme, så kan du overveje at købe et sofasæt. På den måde sikrer du, at der er sammenhæng i æstetikken, og at stuen ser tjekket ud. Et sofasæt fra Moderno.dk består typisk af en sofa og to lænestole, to sofaer eller tre mindre sofaer. Der er forskellige valgmuligheder, og der findes et hav af forskellige modeller. Du kan bl.a. finde den smukke hvide Pepper model, som ser godt ud i det minimalistisk indrettede hjem. Der er også Mori sættet som består af en sofa, en lænestol og to pøller i grå og sort, som let kan ommøbleres og blive til en større seng. Der er mange fordele ved at købe et sofasæt, og du kan finde enormt mange smukke sæt i butikken på moderno.dk. Du kan også besøge deres store showroom i Ikast, hvor du selv kan prøve senge og sofaer for at teste komforten.