Find dørhåndtag og messingskiver hos Møller & Mammen

Der er visse ting du ikke kan undvære i hjemmet. Møller & Mammen har alt i isenkram, så du har mulighed for at få lige det, du står og mangler. De har blandt andet et udvalg af messingskiver, dørhængsler, dørhåndtag og meget andet spændende. Foruden deres store udvalg, vil du også være garanteret rigtig god service.

Køb dørhåndtag til både ude og inde

Et håndtag til døren behøver ikke kun være et praktiske element. Det kan også være med til at udtrykke hjemmets charme og stil. Møller & Mammen har de helt rigtige dørhåndtag, som kommer i flere forskellige materialer og farver. Du kan finde dørhåndtag i designs, som vil matche med resten af huset, eller du kan udskifte alle dørgreb, så de er ens i hele huset. Du kan finde dørhåndtag, som du kan bruge både inde og ude. De kommer desuden i både klassiske og moderne designs, så du kan finde dørhåndtag der matcher dit hjem bedst muligt. Tag ind forbi Møller & Mammen og find dit nye dørhåndtag, samt nødvendigt tilbehør.

Vær sikret messingskiver helt op til 12 mm

Har du behov for at skrue noget sammen, så vil det være en rigtig god ide med messingskiver. Møller & Mammen har messingskiver på blandt andet 10 mm. De har faktisk skriver i messing, der er mellem 3 mm til 12 mm, så du kan finde nogle, der matcher dit projekt bedst muligt. Messingskiver skal bruges til samlinger og skruer. Klemmekraften fordeles, hvilket er med til at undgå skader på underlaget fra roterende møtrikker og skruehoveder. Du kan selvfølgelig også få hjælp, når du leder efter de rette messingskiver. De har nemlig en utroligt stor viden, og kan derfor også være behjælpelige når du er i tvivl. Tag ind forbi moller-mammen.dk, der har et bredt udvalg af alt indenfor isenkram. Du kan derfor helt sikkert finde det du står og mangler i hjemmet.