Alt i trægulve hos Billige Trægulve - læs bl.a. om plankegulve her

Billige Trægulve er en af Danmarks mest foretrukne gulvleverandører på nettet, og står derfor altid klar at hjælpe dig godt på vej med dit køb af gulv. Her finder du for eksempel et stort udvalg af forskellige typer af plankegulve i gode kvaliteter til billige penge.

Med et plankegulv får du et moderne udtryk i hjemmet

Et plankegulv fra Billige Trægulve er en både lækker og billig løsning til dig, der leder efter nye gulve. Vælg mellem et massivt eller lamelopbygget plankegulv, der begge leveres i tårnhøj kvalitet fra nogle af Europas førende producenter. Når du køber et plankegulv, eller et hvilket som helst andet gulv fra Billige Trægulve, er alle unødvendige og fordyrende mellemmænd skåret fra, sådan at du kan få trægulve i høj kvalitet til nettopris. Dit nye plankegulv ville nemlig være indkøbt direkte fra producenten, hvilket ligeledes betyder, at der holdes stærkt øje med kvaliteten. Uanset hvilket plankegulv du vælger, vil det for eksempel komme med faset kanter, der fint fremhæver hver eneste plank. Vælg desuden mellem flere forskellige træsorter og overfladebehandlinger, samt de specielle Herregårdsplanker, der ser ekstra moderne ud, på grund af de ekstra brede planker. Et plankegulv er derfor muligt på en række forskellige måder, der alle fås til fantastiske prisniveauer på www.billigetraegulve.dk.

Find markedets billigste trægulve i tårnhøj kvalitet

Trægulve fra Billige Trægulve er altså en god handel på flere forskellige måder. Forretningens mange års erfaring med handel af trægulve er netop grunden til, at de har kunne opbygge solide samarbejder med de førende producenter indenfor gulve. Disse tætte samarbejde betyder, at du altid er sikret verdensklasse kvalitet til lave prisniveauer og er derfor grundstenen i en forretning som denne. Samarbejdet med de pågældende kunder er dog lige så vigtigt, og du finder derfor altid support alle dage 8-20 over telefon eller e-mail. Den gode service er en anden grund til, at Billige Trægulve har været danskernes foretrukne leverandør af trægulve på nettet siden 2010. Her går de lave priser nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten, og trægulve herfra er derfor ligeledes ofte en både langtidssigtet og god investering. Alle trægulve leveres desuden med en flot overflade og et ofte eftertragtet slidlag, der betyder, at du kan slibe gulvet flere gange for et friskere look. Besøg derfor gerne www.biilligetraegulve.dk og gå på opdagelse i de mange forskellige typer af trægulve, du altid har mulighed for at få lagt i dit hjem. Er du i tvivl om netop, hvilken type af trægulve, der ville passe bedst til dig, dit hjem og dine behov? Så står erfarne medarbejdere også altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål angående dette.