VegaGarn tilbyder et stort udvalg af kvalitetsgarn i flotte farver fra mærker som Alice by Permin og Sandnes garn

Hos VegaGarn bliver du altid mødt af et farverigt udvalg af garn og kvalitet til lave priser. I deres webshop finder du nemlig et væld af forskellige garntyper som Sandnes garn og Alice by Permin, samt en række forskellige og kreative strikkeopskrifter, hvis du har brug for inspiration.

Sandnes garn leverer et lækkert produkt i høj kvalitet

Blandt det store udvalg af kvalitetsgarn, du præsenteres for hos VegaGarn, finder du en række forskellige lækre mærker som f.eks. Sandnes garn repræsenteret. Med mere end 100 års erfaring, er de nemlig en af de ældste uldfabrikker i Norge, og denne mangeårige erfaring er med til at sikre dig et produkt i bedste kvalitet. Derfor er de også selvskrevet til sortimentet hos VegaGarn, ikke blot på grund af deres mange traditionelle garntyper, men også de nye slags garn, de har udviklet gennem årene. Vil du desuden have det bedst mulige ud af dit Sandnes garn, så finder du hos VegaGarn også en masse strikkeopskrifter, der er udviklet specifikt med henblik på at strikke med denne garntype.

Kom godt i mål med dine strikkeprojekter med Alice by Permin

Er du derimod mere til garn, der kan hjælpe dig hurtigt igennem dine projekter, så tag et kig på det udvalg af Alice by Permin, du også har adgang til på deres hjemmeside. Dette garn er nemlig særligt velegnet til strikken store pinde, så du kommer hurtigt i mål og kan blive færdig med dit projekt, inden du er helt drænet for strikkelyst. Alice by Permin garnet kan desuden også hjælpe dig med at få strikkelysten tilbage, når først du får fingrene i det, da det er fremstillet af den blødeste alpakauld i forholdet: 63 % alpaka og 37 % polyamid. Dette gør garnet særdeles velegnet til beklædningsgenstande som f.eks. bluser og trøjer. Så klik ind på www.vegagarn.dk allerede i dag og bliv inspireret.

VegaGarn er dermed stedet for dig, hvis du er på udkig efter nyt traditionsrigt og lækkert garn til dit næste strikke eller hækleprojekt. De tilbyder nemlig kvalitetsgarn til skarpe priser, og du får desuden også fri fragt ved køb over 499,-, hvis du vælger at handle hos dem.