Træningsudstyr og sauna hos Saga Trim

Træningsudstyr er i de seneste måneder særdeles efterspurgt. Det er en kæmpemæssig værdi at kunne træne i sit eget hjem, og det er noget, som danskerne for alvor har fået øjnene op for i disse tider. Hos Saga Trim finder du f.eks. motionscykler, crosstrainere og romaskiner online. Køb også alt til sauna og dampbad på sagatrim.dk, og du kan også finde udstyr til motionscentret.

Alt i træningsudstyr - Håndvægte, motionscykler, løbebånd mv.

Bestil træningsudstyr til konkurrencedygtige priser hos Saga Trim, der tilbyder fra et bredt udvalg af udstyr til at fremme din træning. Køb f.eks. en motionscykel online, eller måske en af de famøse crosstrainere fra Bowflex - deres Max Trainer. Køb også løbebånd og romaskiner fra WaterRower og Concept 2. Prismatch tilbydes, hvilket gør det ekstra attraktivt at handle hos webshoppen Saga Trim. Derinde finder du også håndvægte og kettlebells, og naturligvis vægtstænger og vægtskiver til stærke priser. Hvis du ønsker træningsudstyr til eget hjem, eller du er på udkig efter professionelt fitness udstyr, så bør du komme forbi Herlev. Der vil et personalemedlem gerne tage en snak om træningsudstyr med dig. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at bestille nemt og bekvemt fra dit eget kontor direkte online på www.sagatrim.dk.

Stort sauna udvalg med kvalitetsudstyr fra Tylø

Køb din egen sauna! Få luksus og velvære ind på din matrikel. Saga Trim er nemlig også en kyndig saunaspecialist, der ligeledes tilbyder alt inden for dampbad med mærket Tylø i fokus. Du kan købe nogle af de førende saunaovne fra Tylø på sagatrim.dk, der har alt til hjemmesaunaen, men også inden for professionelle løsninger til vandlandet, fitnesscentret og andre erhverv/offentlige institutioner. Det er en kæmpemæssig værdi at have adgang til en kvalitets sauna. Det er en investering, som mange danskere overvejer. Kontakt Saga Trim for mere info omkring saunaer og saunaovne.

Kigger du efter træningsudstyr eller artikler inden for sauna? Køb også et dampbad fra sagatrim.dk, der giver dig prismatch og gode priser på kvalitetsmærker heriblandt Tylø, Concept 2 og Schwinn.