Træn bedre og mere effektivt på løbebånd eller Max Trainer

Muliggør træning i dit eget hjem. Saga Trim tilbyder træningsmaskiner, som giver fremragende velvære. Den såkaldte Max Trainer fra Bowflex er et populært valg pga. effektiviteten og den kompakte opbygning. Klik dig også til flere typer af løbebånd på sagatrim.dk.

Køb en Max Trainer, der er udviklet af Bowflex

Max Trainer er til dig, som ønsker mere ud af din tid, du træner. Det er det perfekte træningsredskab til det måldrevne individ, der ønsker maksimal forbrænding på kortere tid. Du kan indstille intervaller, og få mere ud af minutterne end for andre træningsredskaber. Det er Bowflex, der har udviklet denne Max Trainer, som især er kendt pga. den store muskelaktivering. Mange danskere har pladsmangel, og dette træningsredskab fylder også mindre end konventionelle crosstrainere. Inde på sagatrim.dk kan du både købe Bowflex Max Trainer modellerne M3, M5 og M7, der varierer lidt i forhold til funktioner og pris. Det er forståeligt, du gerne vil tage en tur på dit nye træningsredskab inden køb. Derfor bør du udnytte muligheden for at tage forbi den 700 kvadratmeter store forretning i Herlev, hvis det ikke er for besværligt. Der kan du også afhente og spare fragten, men ellers så tilbyder Saga Trim stadig hurtig levering, hvis du ikke bor i periferien.

Saga Trim forhandler løbebånd til private og erhverv

Løb er blevet en af de mest almindelige former for motion blandt danskerne, og der er sket en rivende udvikling i populariteten de sidste årtier. Det er ikke alle dage på året, vejret er til at løbe udenfor, men det duer jo ikke, hvis man følger et strengt træningsprogram eller ikke ønsker begrænsninger. Det kan muligvis være en god ide at supplere træningen på et indendørs løbebånd, og for mange er det langt mere praktisk at have et stående i eget hjem, end at skulle traske ned i motionscentret. Køb dit nye løbebånd hos Saga Trim. Der sælges bl.a. løbebånd fra Flow Fitness, Schwinn og Nautilus i udvalget. Om end du ønsker at løbe intervaller eller en langdistancetur i et roligt tempo, så kommer disse løbebånd med forskellige indstillingsmuligheder, så træningen kan skræddersyes.

Bestil en Bowflex Max Trainer eller nyt løbebånd hos Saga Trim.