Sportsudstyr - Bordtennisbord og basketball kurv

HomeX.dk leverer sportsudstyr til hele Danmark. Hvad enten du mangler nyt bordtennisbord, eller du ønsker en basketball kurv til gården imellem boligbyggeriet, finder du relevante muligheder online.

Spil udenfor eller indenfor på eget bordtennisbord

Bordtennisbord fås i forskellige størrelser, og det giver samtidig en anderledes oplevelse at spille på et lille bordtennisbord versus et stort ét. Inde på www.homex.dk kan du scrolle igennem et massivt sortiment, der indeholder forskellige varianter fra Sponeta, Sportive og naturligvis Stiga - stærk svensk kvalitet. Websitet byder dig et udvalg af modeller, der kan klappes sammen, samt modeller med hjul. Der er naturligvis forskellige behov til bordtennisbordet. Det er ikke den samme model, man har brug for til børneværelset, fritidsordningen eller den lokale klub. Størrelsen af udvalget gør, at du uanset behov er i stand til at købe et passende bordtennisbord. HomeX.dk står også klar til at vejlede, hvis du vil vide mere om emnet.

Køb en stærk basketball kurv hos HomeX.dk

Det er fedt at kunne spille basketball på egen kurv, man fx har stående ud for carporten, når man har lyst. Så kan alle vennerne komme over til en omgang street basket. HomeX.dk forhandler basketball kurv, net og stander, og deres udvalg henvender sig både til erhverv og private. Der sælges naturligvis net i flere prisklasser, og hos HomeX.dk kan du købe en basketball kurv uanset ambitionsniveau. For mange danskere er basketball kurven et samlingspunkt, hvor man mødes med drengene og pigerne. Der bliver spillet alt fra 2 mod 2 til unikke spil, hvor man skyder i kurven fra længere og længere afstand. Der er mange timers underholdning i en basketball kurv, og de lave priser på www.homex.dk  gør, at det giver endnu mere mening at foretaget købet.

Elsker du sport? Bestil udstyret online hos HomeX.dk. Bestil alt fra en basketball kurv til et nyt bordtennisbord fra Stiga, Sponeta og andre leverandører. Se hele udvalget online hos denne danske sport webshop.