Opladerstationer og mobil ladestationer af bedste standard

En mobil ladestation egner sig perfekt til shoppingcentret. Den kan være et vigtigt led i at få gæsterne hen til messestanden. Opladerstationer har også anvendelse i badelandet, på hotellet osv. Charging.dk har et af landets bedste udvalg, og de tilbyder også store powerbanks på 230 V.

Mobil ladestation - Giv dine gæster mulighed for at lade deres smartphone op!

En mobil ladestation er en investering, der kan være med til at øge din omsætning. Charging.dk forhandler mange typer. I udvalget finder du backup strøm, opladerskabe, messestandere med opladere og mange flere. Mobil opladerstationer er det ideelle valg både i erhvervslivet og offentligheden. De forskellige mobil opladestationer egner sig også til hospitaler, fritidsklubber, campingpladser m.m. Charging.dk fører kun opladerløsninger i højeste kvalitet. Derfor er holdbarheden også langt højere, da de netop er designet med henblik på erhvervslivet. Hvis du mangler en mobil ladestation, vil denne samarbejdspartner derfor været et oplagt valg - nærmest uanset behov.

Du er altid velkommen til at skrive til Charging.dk, som sidder klar ved tasterne via [email protected]. De kan også nås på tlf. 30 30 79 49.

Opladerstation til lufthavn, svømmehal etc. hos Charging.dk

Du har mulighed for at få en opladerstation, der passer perfekt til dine særlige behov. Rigtig mange vælger opladerstationer med værdiskabe. Disse giver en væsentlig serviceopgradering til kunden, som ikke behøver at vente, imens mobiltelefonen lader op. Disse viser sig særligt positivt frem i lufthavne, hvor brugeren har mulighed for at shoppe i butikkerne, imens mobiltelefonen oplader trygt i en opladerstation med værdiskabe. Det er ofte noget, man kan tage en rimelig mængde penge for, men som selvfølgelig også kan være en gratis service med henblik på at styrke sit brand eller tiltrække kunder til en butik.

Der er et utal af fordele ved mobil ladestationer. Med en opladerstation er det langt nemmere at tiltrække kunder i så mange forskellige situationer. Vil du også kigge på store powerbanks og mobile stikkontakter? Klik ind forbi Charging.dk, der har mulighed for at tilbyde detaljeret rådgivning.