Online forhandler af Noro garn og merino garn i den blødeste kvalitet

Du finder de flotteste sortimenter og udvalg af garn hos www.kreativgarn.dk. Uanset om du er på udkig efter merino garn, silkegarn, uldgarn eller en helt fjerde type fra mærket, Noro, Mayflower eller noget helt tredje, så finder du det hele her - og altid i en lang række smukke, skønne farvenuancer. Så gå blot på udkig i det unikke garn univers i dag.

Blødt merino garn

Her præsenteres du for KreativGarn.dks flotte udvalg af merino garn, der stammer fra merino fåret, og er særligt kendt for sin yderst bløde og fine garnstruktur. Hos KreativGarn.dk finder du merino garn i flere forskellige typer og farver - hvad end du er på udkig efter pastelfarver, pangfarver, jordfarver eller det derimellem, finder du merino garn her, der lever op til dine ønsker og visioner. Med merino garn opnår du de lækreste og blødeste resultater, som du vil have glæde af, når du iklæder dig det i form af et halstørklæde, en hue, sweater eller hvad end, du vil strikke.

Noro garn

Hvis du leder efter garn, der afspejler naturen og dens strukturer, er det flotte udvalg af Noro garn fra KreativGarn.dk lige noget for dig. Noro garn er kendetegnet ved dets smukke farver, der stadig bibeholder de naturlige egenskaber. På den måde er det altid højeste kvalitet, når du vælger at handle Noro garn hos KreativGarn.dk. Desuden er Noro garn altid fremstillet af materiale fra økologiske farme, så du også gør noget godt for miljøet, når du vælger dette mærke. Så gå blot på udkig i dag og lad dig inspirere til mange nye strikkeprojekter.

Gå på udkig i KreativGarn.dks brede udvalg af garn af enhver slags og find alle typer, farver og mærker af garn, som du kunne ønske dig. Kun fantasien sætter grænser, når du lader dig betage af de mange smukke varianter hos KreativGarn.dk.