Lav din egen A4 eller A5 fotobog, eller design en personlig kalender

Bestil en dansk produceret A5 hardcover fotobog samt andre varianter på www.dinfotobog.dk, som fx kan gengive billeder fra dit bryllup eller din seneste ferie. Det er også en mulighed at lave en kalender med dine egne fotografier hos den danske virksomhed Dinfotobog.

Lav din egen kalender via dinfotobog.dk

Lav din egen kalender hos Dinfotobog enten som A3 eller A4. Vælg mellem motiv på en eller begge sider. Der er en række forskellige formater, som du kan vælge mellem på hjemmesiden. Her får du markedets bedste priser på en familiekalender eller evt. en variant med billeder fra din polterabend eller dit bryllup. Selvom der er skruet ned for prisen, er det ikke gået udover kvaliteten. På dinfotobog.dk sørges der for kun at benytte ordentligt fotopapir, og derfor tilbydes fuld tilfredshed eller pengene tilbage ved bestilling af fotokalender. Lav din egen kalender med 12 af dine yndlingsbilleder, som kommer på hvert deres måned. Det kunne fx være 12 billeder af dine børn, så du har noget at glæde dig over hver eneste dag, når du kigger på din fotokalender over køkkenbordet.

Bestil en A4 eller A5 hardcover eller softcover fotobog online hos Dinfotobog

Hos Dinfotobog finder du naturligvis også fotobøger, som kan bestilles som A4 eller A5 hardcover og softcover. Yderligere kan du vælge bøger med fotografier i dimensionerne 20x20 og 30x30 cm. Hardcover fotobøgerne lamineres, så de har svært ved at blive slidte, og så man også kan rengøre dem med en klud. Du har selv stor mulighed for at præge designet af din softcover eller hardcover fotobog, når du benytter softwaren på www.dinfotobog.dk. Det kunne ikke være mere simpelt og hurtigt at bestille en hardcover eller softcover fotobog i A4 eller A5, og der tilbydes tilmed dag til dag levering ved tidlige bestillinger.

Design flotte fotobøger i A4 og A5 både som hardcover og softcover samt liggende og stående. Hos Dinfotobog har du mange muligheder med dine billeder, og du kan derfor også lave din egen kalender med billeder fra brylluppet eller rejsen vha. hjemmesiden.