Læs i toget på en Kindle Oasis ebogslæser fra eBookReader.dk

Læs, mens du er ude at rejse. Køb en Kindle Oasis ebogslæser eller andre modeller fra Amazon som fx Paperwhite 4 online hos eBookReader.dk.

Køb din nye Amazon Kindle ebogslæser online

Den klassiske Kindle ebogslæser er blevet videreudviklet mange gange, og den fås i dag i flere serier. Køb fx en Kindle Paperwhite 3, 4 eller Oasis hos eBookReader.dk. Denne danske webshop sælger også en udvidet forsikring, så din nye ebogslæser er i trygge hænder. Kindle er det universelt kendteste mærke i branchen og det, som i realiteten startede med at producere tablets, der udelukkende var beregnet til læsning. De adskiller sig fx ved at have E-ink, som gør det behageligt og naturtro at kigge på en Amazon Kindle ebogslæser. Du får gode priser og den bedste service ved køb af ebogslæsere online hos eBookReader.dk.

Kindle Oasis – toppen inden for ebogslæsere

En af de populære modeller fra Amazon er Oasis, hvor eBookReader.dk tilbyder 2017 modellen via hjemmesiden. En Kindle Oasis ebogslæser er en af top-end modellerne fra Amazon, der er spækket med en række features, man ikke ser ved andre modeller. Vælg Oasis modellen, hvis du ønsker E-ink, plads til tusindvis af online bøger i forskellige formater, en stor skærm på 7 tommer og mulighed for at lytte til Audible audiobøger. Amazon Kindle Oasis ebogslæseren er førende i branchen, men den vejer næsten ingenting. Med en vægt på under 200 gram, er der altid plads til Oasis i tasken, uanset om man skal på togtur til mormor eller ud på verdensrejse. Køb den både som 8 GB eller hele 32 GB. Hvis du lytter til lydbøger, kan det være rart at have lidt mere plads at gøre godt med.

Det er en fryd at fordybe sig i en god bog og lukke omverdenen ude. Derfor er ebogslæsere populære blandt danskerne og især dem fra Amazon Kindle serien som fx Oasis modellen, som denne virksomhed skabte i 2017. Hos eBookReader.dk er de også leveringsdygtige med Fire tablets fra samme mærke samt modeller fra Kobo og Onyx.