Lækkert håndfarvet garn og flerfarvet garn på KreativGarn.dk

Hos Kreativgarn finder du special garn i høj kvalitet til fordelagtige priser, herunder det smukkeste flerfarvede garn. Der er fokus på en bæredygtig fremstilling og brug af naturlige materialer. Butikken sælger også håndfarvet garn, som giver dig mulighed for at skabe et helt unikt udtryk.

Unikt strik med håndfarvet garn

Det er en gammel håndværkstradition at farve garn i hånden. Metoden giver garnet en unik farve, idet resultatet aldrig bliver det samme fra gang til gang. Med håndfarvet garn bliver dit strikkeprojekt helt unikt, når du strikker med det. Håndfarvet garn kan laves med mindre farveskift eller med mere vovede farvekombinationer – perfekt til at pifte dit outfit lidt op. Kreativgarn har et stort udvalg af håndfarvet garn i alverdens farvekombinationer og materialer, herunder blandt andet uld, mohair, bomuld, alpaca, hør, silke og merino. Læs hver enkelt produktbeskrivelse for den præcise sammensætning af fibre i det håndfarvede garn. Forhandleren går meget op i brug af naturlige materialer, hvorfor meget af det håndfarvede garn er økologisk. Det er dog ikke et ”must” at håndfarvet garn skal være økologisk. Det skal være noget garn man nyder at strikke med. Der er dog altid fokus på bæredygtig fremstilling, hvor der er taget hensyn til både miljø og mennesker. Derfor er meget af garnet og andet strikketilbehør, du finder på webshoppen, fremstillet under fairtrade vilkår. Når du går i gang med at strikke med håndfarvet garn, så vær sikker på, at du har nok garn til hele dit projekt. Det kan nemlig være svært at finde håndfarvet garn, der matcher, hvis du løber tør undervejs.

Giv hverdagen kulør med flot flerfarvet garn

Med flerfarvet garn kan du pifte et ellers trist og ensfarvet outfit op – og så er der bare en helt særlig charme over hjemmestrik. Når du strikker selv, kan du også være sikker på at få lige den pasform og farvekombination, som du foretrækker. Flerfarvet garn skaber et spændende og varieret udtryk på dit hjemmestrik og fås helt sikkert også i de farvekombinationer, du ønsker. Klik dig igennem det skønne udvalg af flerfarvet garn fra Manos del Uruguay, Noro, Erika Knight, BC Garn, Onions, Cowgirlsblues, Kremke Soul Wool, Mayflower og Järbo. Der er mængderabat på flere af varerne, og du kan derfor roligt bestille en stor farmfuld flerfarvet garn hjem til dine kommende strikke-projekter. På www.kreativgarn.dk finder du special garn, som udmærker sig ved deres farver, fremstillingsmetode eller bæredygtighed. Bestil flerfarvet garn til dit næste store projekt og få glæde af den korte leveringstid på blot 1-2 hverdage.