Køb Mayflower garn i god kvalitet og det lækre Filcolana Arwetta garn hos Maskefabrikken

Maskefabrikken sælger mange forskellige slags garn i den bedste kvalitet, bl.a. Mayflower og Filcolana Arwetta, som du kan læse mere om her.

Mayflower garn i forskellige tykkelser

Hos Maskefabrikken kan du købe garnnøgler, opskrifter og strikkepinde til dine strikkeprojekter. Hvis du har lyst til at strikke, så kan du finde alt hvad du skal bruge i butikken til gode priser. Der er mange forskellige slags garn i butikken, bl.a. et flot udvalg af Mayflower garn i alle mulige forskellige materialer, farver og tykkelser. De har bl.a. deres smukke Molly garn, som er lavet af letspundet uld, og som har en lækker tykkelse. Det kommer med fire tilhørende opskrifter designet af skuespiller Molly Egelind, og det er lige noget for dig, hvis du kan lide tykt og lækkert uldgarn. Mayflower laver også bomuldsgarn og mange andre typer i et hav af forskellige farver, og du vil helt sikkert elske det flotte udvalg af garn i bomuld og uld, som du kan finde i butikken fra Mayflower. Tjek udvalget ud på www.maskefabrikken.dk, hvor du kan købe med god personlig kundeservice og altid 14 dages fortrydelsesret.

Filcolana Arwetta garn

Maskefabrikken sælger også et flot udvalg af garn fra Filcolana, som bl.a. laver garn i murberry silk, merinould, bomuld, nylon og meget mere. De laver nogle flotte kombinationer med fantastiske farver, og du kan helt sikkert finde din yndlingsgarn heriblandt. Der er bl.a. det lækre Filcolana Arwetta, som er lavet af 80% merinould og 20% nylon, hvilket gør det både enormt blødt, varmt og super holdbart på samme tid. Nylon er enormt stærkt og elastisk, hvilket gør at du får blødheden og alle de gode egenskaber fra merinouldet og hårdheden fra de 20% nylon. Filcolana Arwetta er et super godt garn, som du kan lave mange smukke trøjer, bluser, sokker, bodystockings, huer og halstørklæder. På hjemmesiden sælger de også strikkeopskrifter til gode priser, så hvis du har lyst til at prøve kræfter med smukke opskrifter, så kan du finde hjælp på siden. Læs mere om Filcolana Arwetta på maskefabrikken.dk.