God spirituel energi med drømmefanger og krystaller fra Tessies

Du kan gøre meget for dig selv med sten og andre elementer. Hos Tessies kan du finde alt du skal bruge til at genbygge spirituel energi. Du kan bandt andet finde forskellige krystaller og den rette drømmefanger, så du kan sove godt om natten, og have en fantastisk balanceret dag.

Undgå dårlige drømme med en drømmefanger

Har du mange mareridt eller andre ubehagelige drømme? Så er en drømmefanger muligvis det du har brug for. Hos Tessies kan du finde et spændende sortiment, der giver dig mulighed, for at få den bedste drømmefanger. Hvad gør en drømmefanger? Ifølge den indianske kultur, er en drømmefanger med til at beskytte den, der bærer den. Den har traditionelt et net, ligesom et edderkoppespind. En drømmefanger er med til at fange alt ondt, der flyver i luften omkring den, og holder det fast, netop på samme måde som et edderkoppespind. En drømmefanger blev oprindeligt placeret rundt om halsen, men fungerer også fint over sengen eller andre steder i boligen. En drømmefanger kan helt sikkert anvendes som en uro, over din baby og barns seng. Hos Tessies kan du finde drømmefangere i forskellige dimensioner og designs. Du kan dermed være sikker på, der findes en drømmefanger, der matcher dine behov bedst muligt.

Rens energien med krystaller som kvarts

Du finder også meget andet spirituelt hos Tessies, der har alt du skal bruge i form af krystaller og sten. Du kan derfor finde Celestine, Lepidolit eller Amazonit, i blandt meget andet. Krystaller af enhver art, er meget populære hos Tessies, da de har forskellige spirituelle effekter. Der er meget forskelligt krystaller kan være behjælpelige med. Det er dog alt sammen med fokus på spirituel balance. Er du en type der er meget nervøs, eller har angst, kan krystaller virke beroligende. Du kan finde krystaller, der kommer i deres rå tilstand, som du kan have stående i hjemmet. Du kan selvfølgelig også vælge krystaller i større og mindre stykker, der kan anvendes til halskæder. Det er også muligt at finde krystaller, der er polerede og kan ligge i lommen. Det kan blandt andet være beroligende at køre fingrene over dem. De har også et væld af bjergkrystaller og prismer, der kan bringe flot lys ind i dit hjem. Der er rig mulighed, for at finde krystaller hos Tessies, som kan bringe dig spirituel balance.

Både krystaller og drømmefangere kan gøre dit hjem mere behageligt at være i. Tessies har alt du skal bruge, til at få balance i dit hjem.