Forkæl dig selv med peeling eller PRP behandling til hud

Det er vigtigt at du tager dig godt af din hud, ikke nødvendigvis grundet udseende, men simpelthen fordi det er langt bedre for huden. Du kan hos Alfa Omega Klinikken finde den perfekte løsning, med deres PRP behandling til hus, eller deres peeling. Læs mere om deres løsninger herunder.

Alfa Omega Klinikken opstrammer med PRP behandling til hud

Det kan være så utroligt svært, når ens hud begynder at virke slap og mangler glød. Genopbyg spændstigheden med PRP behandling til hud. Det er en løsning du kan finde hos Alfa Omega Klinikken. Her har de selv en forståelse for, hvor vigtigt det er at passe på huden, og med deres PRP behandling, vil din hud se flot og spændstig ud igen. En PRP behandling til huden foregår ved, at en del af dit eget blod, svarende til en blodprøve, bliver taget og centrifugeret. Det gør at blodplader og vækstfaktorer adskilles fra resten af blodet. Den blodpladerige plasma med vækstfaktorer er det de kalder PRP. Det bliver injiceret i de ønskede områder. En PRP behandling er et andet alternativ til botox og fillers, ved at bruge kroppens egne byggesten.

Vælg ZO Stimulator Peel og andre typer peeling for en bedre hud

Er du mere til en effektiv peeling, så har Alfa Omega Klinikken også den rette løsning. Hos dem kan du nemlig få en anerkendt peelingteknik, der er baseret på Zein Obagis medicinske og evidensbaserede produkter. Peeling er en behandlingsform, der fjerner døde hudceller. Det vil i stedet lade et friskt og nyt hudlag komme til syne. Det giver en jævn og fin hudtone. Alfa Omega Klinikken har et udvalg af forskellige typer peeling, så du kan vælge den rette til din hud. Deres peeling valg er ZO Stimulator Peel, ZO Blemist & Oil Peel, ZO Ultra Hydration Peel og ZO Skin Brightening Peel. De har alle forskellige fokus punkter, der enten behandler hudtoner, rynker, urenheder eller andet. Du kan læse meget mere om deres peeling på alfaomegaklinikken.dk.