Erotiske oplevelser i vente som swinger par

Er I et swinger par der drømmer om erotiske oplevelser, er CitySwingers stedet for jer. I den københavnske sexklub er både singler og par velkomne, og med mere end 50 events om måneden, venter der oplevelser for enhver smag. Besøg deres website og læs mere om deres spændende events.

Som swinger par bør I besøge City Swingers i KBH

Som swinger par, venter der jer mange spændende events hos CitySwingers i København. Uanset om I vil starte roligt ud med et privat rum, eller I kunne tænke jer at gå all-in i en SM-seance, har I mange muligheder. Har I først betalt entre, er jeres oplevelse som swinger par helt gratis, inkl. barbesøg. Derefter er der både adgang til spa, sauna, SM-afdeling, rum for swinger par og meget mere. CitySwingers’ frivillige crew gør sig umage for at sikre, at alle swinger par føler sig trygge og behageligt tilpas. Der er endda sexolog tilknyttet, og guider på deres website til alle nysgerrige. Tøv derfor ikke med at tage et kig på hjemmesiden, hvis I vil vide mere. I er naturligvis også velkomne til at kontakte klubben, hvis I har spørgsmål, enten angående jeres muligheder som swinger par eller som single besøgende.

Læs om de erotiske oplevelser i klubben på swingeren.dk

Leger du med tanken om at besøge en sexklub på Sjælland, men vil du gerne lige se den an først, kan du hos CitySwingers i KBH blive meget klogere på hvad du kan forvente. På deres hjemmeside kan du læse personlige, seksuelle beretninger om erotiske oplevelser, skrevet af CitySwingers’ mange kunder. Deres samling af erotiske oplevelser er både spændende at læse som underholdning, men også til at få en fornemmelse af de mange muligheder i den københavnske sexklub. Du kan både læse om erotiske oplevelser fra mænds og kvinders perspektiv, og du har naturligvis også mulighed for at få dine egne erotiske oplevelser lagt op på deres site. Besøg siden og lad dig forføre af en verden fyldt med erotiske oplevelser.