CCHobby - Silk Clay og tekstilfarve tilbydes

CCHobby er et sandt slaraffenland for alle hobbyentusiaster og kreative sjæle, der elsker at fifle med pensler, tekstiler og andre hobbyartikler. Den velassorterede forhandler er et dansk foretagende med et stort og markant fodfæste i det europæiske marked – blandt andet med butikker i Sverige og Holland – og her kan du læse om dem og to af deres mest populære produkter: Tekstilfarve og Silk Clay.

Fantastisk tekstilfarve til at farve dit tøj

Tekstilfarve er ikke bare tekstilfarve, og hos CCHobby har de et imponerede udvalg af forskellige farver, der egner sig til et væld af tekstiler. Med tekstilfarve kan du fx lade din kreativitet gå ud over dine gamle jeans ved at forny deres udtryk med sjove og smukke batikmønstre, ligesom du også kan farve dine gamle og kedelige hvide T-shirts til flotte og farverige beklædningsgenstande i alverdens farver. Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan skabe med tekstilfarve, og hos CCHobby forhandler de udelukkende produkter fra nogle af markedets bedste og mest anerkendte producenter – også når snakken falder på farve til tekstil. Så køb tekstilfarve allerede i dag og oplev glæden ved at give dit gamle tøj et nyt og personligt liv.

Silk Clay - En god gave til barnet

Silk Clay er som nævnt et andet produkt, der tit bliver solgt hos CCHobby, der blev grundlagt i år 2000. Silk Clay er et blødt og let modelleringsmateriale, der kan fås i alle tænkelige farver. Det sjove og populære materiale tørrer ved stuetemperatur, og resultatet er en jævn, flot og skumagtig overflade. Dermed er Silk Clay oplagt som en gaveidé til det lille barn, der elsker at lege og udtrykke sig kreativt. For andre gaveidéer kan du blot klikke ind på cchobby.dk eller besøge CCHobby’s skønne og velassorterede butik i Holstebro – det kan varmt anbefales. Uanset om du kontakter personalet i den fysiske butik, telefonisk eller pr. e-mail, står de altid klar med at godt råd – også hvis du er interesseret i Silk Clay.