Brug sunde hudplejeprodukter som håndlavet sæbe og læbepomade fra Badeanstalten

Det bedste du kan gøre for din hud, er at bruge gode hudplejeprodukter lavet på naturlige ingredienser. Badeanstalten er det helt rigtige for dig, med deres hudplejeprodukter med naturlige olier og andre ingredienser. Du kan blandt andet få håndlavet sæbe og læbepomade i høj kvalitet, der alt sammen produceres i Danmark.

Håndlavet sæbe i naturlige ingredienser er det bedste for huden

Leder du efter en god håndsæbe, så vil en håndlavet sæbe fra Badeanstalten helt sikkert være et hit. De har et udvalg af forskellige sæber der er håndlavet med gode naturlige ingredienser. En håndlavet sæbe tager lang tid at blive klar. De laves på æteriske og vegetabilske olier, og der kan også være tilsat planteudtræk og olier. Når den håndlavede sæbe er færdigblandet, hælder de dem i træbakker, og de skal så hvile i 24 timer. De bliver derefter udskåret, og skal så ligge i flere uger, inden de er klar til brug. En håndlavet sæbe fra Badeanstalten går derfor igennem en lang proces, inden den er i dine hænder.

Beskyt læberne med effektiv læbepomade

Der er ikke noget mere irriterende end at have tørre og sprækkede læber. Vintertiden kan specielt være hård, for de følsomme læber. Badeanstalten har dertil læbepomade, blandt andet med lakridsrod og grape, der kan bekæmpe de tørre læber. Deres læbepomade er lavet med blødgørende ingredienser, der er med til at give bløde og velplejede læber, med en dejlig duft. Du kan finde et spændende udvalg, med forskellige dufte, så du har mulighed for at finde en læbepomade, der passer dig. Det er altid en god ide at have en læbepomade på dig når det er koldt ude, så du hurtigt og simpelt kan bekæmpe tørre læber. Badeanstalten kan også tilbyde salve, der lindrer, beskytter, blødgør og beroliger dine sarte læber.

Hvis du vil tage dig bedst muligt af din hud, kan Badeanstalten varmt anbefales, med deres gode produkter i høj kvalitet og naturlige ingredienser.