Badeanstalten forhandler ansigtsolie og ansigtsmasker produceret efter gode, danske traditioner

Hos Badeanstalten finder du altid et væld af lækre produkter som f.eks. ansigtsolier og ansigtsmasker, der passer perfekt til en stille stund i hverdagen, hvor du blot kan have fokus på nydelse og velvære. Alle deres produkter er nemlig produceret med den bedste brugeroplevelse for øje.

Forkæl dig selv med en naturlig ansigtsolie

En ansigtsolie er et glimrende valg, hvis du er på udkig efter pleje til tør og træt hud. Særligt hvis du køber den hos Badeanstalten. Der får du nemlig ikke blot et produkt, der holder, hvad det lover, du får også adgang til et univers af fysisk og mental velvære, der bygger på gode, danske traditioner. Ud over at hjælpe dig med at holde din hud sund, stimulerer deres lækre produkter nemlig også sanserne. En anden fordel ved at vælge ansigtsolien fra deres sortiment er desuden, at den er lavet med udelukkende naturlige ingredienser, der sikrer dig den bedst mulige oplevelse. Vil du desuden tage din hudpleje hele vejen, har du også mulighed for at supplere deres ansigtsolie med et serum, der med sine aktive ingredienser f.eks. binder fugten i huden, mindsker forstørrede porer og hjælper mod ujævn pigmentering.

Den rigtige ansigtsmaske både renser og forfrisker

Er du i tillæg til en lækker ansigtsolie og på udkig efter en ansigtsmaske til din daglige plejerutine, så finder du også det i sortimentet hos Badeanstalten. Der præsenteres du nemlig for en række lækre ansigtsmasker, der efterlader huden blød og frisk. De har desuden også noget for alle hudtyper, så du kan være sikker på at finde et produkt, der passer til dig. De forskellige masker påføres nemt huden enten med fingrene eller med pensel, hvorefter du kan læne dig tilbage og nyde tilværelsen, mens masken overfører sine opstrammende, rensende, forfriskende og stimulerende effekter. Alt sammen på baggrund af gode og naturlige råvarer. Du kan se hele sortimentet på badeanstalten.dk, hvor du også kan læse mere om de forskellige produkter og visionen bag sortimentet.

Snyd derfor ikke dig selv for et kig indenfor Badeanstaltens webshop på www.badeanstalten.dk, hvis du er på udkig efter lækre naturlige produkter, der kan tilføre din daglige rutine et strejf af velvære. De mange produkter i deres sortiment går nemlig ikke på kompromis med brugeroplevelsen.