Rejser til Færøerne og Galapagos

Tag på rejse til Færøerne og Galapagos med Adventure Holidays, som står bag ferier med alt inklusivt til alle dele af Jorden. Tag også til Mallorca, Australien og mange andre rejsemål med all inclusive og med dansk rejseleder, der har mange erfaringer i destinationerne. Se de komplette programmer for de mange spændende ferier på adventureholidays.dk.

Ferie til Færøerne med Adventure Holidays

Tag på ferie til Færøerne med Suduroy, Torshavn og mange andre steder på øerne, som er en del af vores nordiske fællesskab. Selvom vi kulturelt læner os op ad hinanden, så kan man på ingen måde sammenligne naturen i Danmark og Færøerne. Oplev storslået natur og ufattelige landskaber, der giver tid til fordybelse og ro i sindet. Hvis du vil have det meste ud af Island uden selv at arrangere ture, entréer osv., så lad Adventure Holidays stå for det. Deres tur til Færøerne indeholder et gennemtænkt program, hvor du ikke selv skal tage stilling, men hvor du kommer til at få det meste ud af øgruppen nordvest for Danmark. Rejs til Færøerne på en usædvanlig rundrejse med smukke udsigtspunkter og på gode hoteller. Se billeder fra øen og programmet i flere detaljer på adventureholidays.dk. Der er fuld forplejning, når du bestiller en Færøerne rundrejse hos Adventure Holidays.

Amazonas, Galapagos og Ecuador - En eksotisk rundrejse

Vil du sydpå, hvor det er eksotisk og varmt? Tag på den storslåede rundrejse til Galapagos øerne med Adventure Holidays, der også indeholder oplevelser på fastlandet i Sydamerika. Denne rundrejse byder også på Ecuador og Amazonas og med en varighed på 20 dage, så kommer du ikke til at gå glip af noget! Tag til Galapagos, Amazonas og Ecuador med alt inklusivt heriblandt billetter og mad. Der kommer til at være dansk rejseleder på hele turen, der kan give tips og fortælle mere om de spændende destinationer, som rundrejsen byder på. Hvis du vil have det bedste ud af Amazonas, Galapagos øerne og Ecuador, så er denne rundrejse værd at overveje. Se programmet på adventureholidays.dk, hvor du også kan læse om informationsmøder og tilmelding.

Tag på rundrejse til Galapagos øerne og Færøerne med Adventure Holidays.