Læs om muligheden for at komme på flodkrydstogt i Europa eller på flyrejse til Rom

Tag på en spændende tur på flodkrydstogt med Ans Rejser i Europa. Denne danske rejsearrangør tilbyder flere destinationer på de flotte og legendariske floder, vi nu engang har på dette kontinent. I denne artikel kan du også læse om deres udbud af flyrejser til Rom.

Et flodkrydstogt i Europa er en særpræget oplevelse

Klik ind på ansrejser.dk, hvis du vil bestille et flodkrydstogt i Europa. Det er en rejseform, som tilbyder et anderledes perspektiv. Mange nyder at sejle på floder, da tempoet er tilpas, så man hele tiden ser noget nyt, uden at det farer forbi en ligesom i toget. På nuværende tidspunkt kan du vælge mellem flodkrydstoger på Mosel, Rhinen, Donau, Seinen og hollandske plus belgiske kanaler. Om julen tilbydes også et julekrydstogt i Tyskland. Ans Rejser er erfarne i branchen og en anbefalelsesværdig rejsepartner, hvis man overvejer at tage på et flodkrydstogt i Europa. Det er en lækker kombination af flot landskab, traditionel arkitektur og masser af gode madoplevelser. Når man først har prøvet et flodkrydstogt, er der en god chance for, at det bliver ens foretrukne rejseform.

Ans Rejser arrangerer flyrejser til Rom, der kan anbefales

En anden mulighed er en pakkeferie til Rom. Ans Rejser tilbyder også flyrejser til den italienske hovedstad, som er en metropol, som mange danskere har som nr. 1. Rom er på alle måder en alsidig by, kendt for de helt store landmærker som Colosseum og St. Peterskirken i Vatikanet, men også for en lang række af andre historiske bygninger og ruiner. Rom er også en madby, der byder på nogle af de bedste restauranter i verden, der serverer lækkerier fra den madkultur, som mange lande inkl. Danmark har taget til sig. Smag traditionel pizza fra rettens hjemland eller andre specialiteter fra det italienske køkken. Klik ind forbi ansrejser.dk, og kig nærmere på de tilbudte flyrejser til Rom, men også andre dele af Italien.

Er du interesseret i en smuttur til Rom eller et flodkrydstogt på en af Europas mange floder? Ans Rejser tilbyder komplette pakkeferier, hvor der er tænkt på det hele.