Kig ind forbi private-jet-partner.dk og se de mange fordele ved at leje et privatfly, hvis du skal på ferie eller golfrejse.

En rejse hen til en destination skal helst være rolig og komfortabel. Dét er en rejse i privatfly i allerhøjeste grad. Hvis du skal på golfrejse, er det ideelt at leje et privatfly, så du blot kan læne dig tilbage i sædet og spare energien til de næste dages mange timers golf.

Privatfly er et oplagt valgt til mange goftrejser

Hungrer du efter at spille golf et andet sted end den lokale golfbane, hvor du kender hvert et græsstrå? Eller vil du gerne rejse, men kan ikke undvære din golfkølle? Gør golfdrømmen til virkelighed med en golfrejse i privatfly! Private Jet Partner har 8 års erfaring med at booke et privatfly til din golfrejse, så du kan komme derhen, du vil, præcis når du vil. En golfrejse er en aktiv ferie, og det er bedst at starte den første turnering i veludhvilet, afslappet form. Dét får du ved at rejse i privatfly med Private Jet Partner. En golfrejse kan nemlig også give dig en tiltrængt ro, afstressende omgivelser og mange timers koncentreret spil; og det skulle nødig ødelægges af en stressende flyrejse hen til destinationen. Golfrejser med Private Jet Partner giver således dig og din familie, golfklubben eller firmaet mulighed for optimal afslapning og komfort, før I skal ud på banen.

Lej et privatfly hos Private Jet Partner og kom godt frem

Der er mange måder at rejse på. Vil du gerne nå din destination på så komfortabel, fleksibel og rolig måde som muligt? Så lej et privatfly hos Private Jet Partner, og oplev, hvordan rejsen er en oplevelse i sig selv. Fordelene ved at rejse i et privatfly er mange. Ved traditionelle flyvninger skal man møde i lufthavnen flere timer, før flyet går, men ved en rejse i privatfly kan du møde op blot få minutter inden afgang. Du undgår kø i lufthavnen og tidskrævende mellemlandinger, og du kan udnytte rejsetiden til fulde. Desuden kan du lande i mange flere lufthavne end traditionelle fly og dermed ende tættere på din destination. Hvis du skal på forretningsrejse, kan du tale forretning med kunder eller partnere på turen, og alt vil være fortroligt og privat. Hvis du skal på familieferie, kan du bruge rejsetiden på at hygge, snakke og planlægge, og I kan endda medbringe familiens kæledyr. Kontakt Private Jet Partner, hvis du vil vide mere, eller hvis du allerede nu er klar til at leje et privatfly til din næste rejse.