Håndbagage kufferter og pengekatte til gode priser

En god håndbagage kuffert er ofte nok på den korte ferie eller forretningsrejse. E-tasker.dk forhandler kvalitetsmodeller fra anerkendte leverandører. Køb også pengekatte fra webshoppen, der tilbyder fri fragt og 1-2 dages levering.

Håndbagage kuffert - Køb trolleys til kabinen hos E-tasker.dk

Med en god håndbagage kuffert får du udnyttet målene, så du måske slet ikke behøver en trolley i bagagerummet af flyet. Den skal være let at køre rundt med, og den skal have et ergonomisk håndtag, som er rart at holde ved - også, selvom du har en lang transfer i lufthavnen. Samtidig skal hjulene på din håndbagage kuffert være af en høj kvalitet, da det ofte er dem, som går i stykker først. Der er mange faldgrupper, og det kan generelt ikke anbefales at købe discount. Hvis man ser på pris over tid, så er en håndbagage kuffert fra et kvalitetsmærke som Reize, Echolac og Conwood det økonomiske valg. Køb din håndbagage kuffert hos E-tasker.dk, som leverer modeller fra disse anerkendte fabrikanter. Bestil kabinekufferter med 90 dages returret på www.e-tasker.dk.

Stort udvalg af pengekatte

Mange turistmål er mindre sikre end Danmark. Køb en pengekat for sikker opbevaring af de vigtigste værdigenstande, som du ikke kan være foruden i det daglige. E-tasker.dk forhandler Pacsafe pengekatte i høj kvalitet samt stilfulde modeller fra X-roads. En pengekat er oplagt til opbevaring af pengesedler, kreditkort, mobiltelefon, pas og alle de vigtige ting, som man har brug for, når man bevæger sig rundt omkring på destinationen. Tricktyvene ved, hvad de gør. Men en pengekat med en stålwire kan være en svær udfordring. Husk naturligvis altid at tage sund fornuft i brug, selvom du har en pengekat. Besøg E-tasker.dk online, og find den rette pengekat fra X-roads, Pacsafe m.m.

Hos E-tasker.dk har du valgmuligheder inden for pengekatte med stålwire. Køb også håndbagage kufferter til gode priser. Du finder kabinekufferter til forretningsrejsen, til smutturen i Europa og til den lange interkontinentale udvekslingstur. På www.e-tasker.dk kan du bestille trolleys med levering på få dage!