Winnerplus er eksperter i natural hundefoder og hundemad til hundeopdræt

Er du som hundeopdrætter på jagt efter hundemad til din kennel? Eller er du bare på udkig efter hundemad af god kvalitet? WinnerPlus er det oplagte valg, hvis du gerne vil fodre din hund med natural hundefoder.

Hundemad tilpasset særligt til hundeopdrætter og hunde i vækst

På www.winnerplus.dk finder du hundemad til hundeopdrætter, der er særligt udviklet til formålet. På hjemmesiden får du nemt og hurtigt overblikket over udvalget, der består af tre forskellige typer foder, der er tilpasset hundenes alder og dermed både deres energiniveau og behov for vækst. Derfor kan du både finde en variant tilpasset hvalpe og tæver, der dier, så mor og hvalpe kan spise det samme samt varianter til større hunde. WinnerPlus Junior Large Breed er således tilpasset de større hunderacer på 3-4 måneder, der stadig vokser, mens WinnerPlus Adult Sport er udviklet til voksne hunde, der er aktive og derfor bruger ekstra meget energi. Da de har stort fokus på, at også deres hundemad til opdræt af hunde ikke skal indeholde unødvendige og unaturlige ingredienser, kan du være sikker på at få et sundt og godt produkt med hjem til din hund. Alle typer hundemad til hundeopdrætter er derfor også både kornfri og glutenfri.

Stort udvalg af natural hundefoder på www.winnerplus.dk

Hos WinnerPlus star de klar til at give dig den bedst mulige professionelle rådgivning om valget af den rigtige hundemad til netop din hund. Det gør de blandt andet på baggrund af ønsket om at tilbyde natural hundefoder, der indeholder naturlige ingredienser uden kunstige tilsætningsstoffer og kemikalier. Deres WinnerPlus Natural Plus foder er et eksklusivt natural hundefoder, der giver din hund den nødvendige næring samtidigt med, at det er et naturligt produkt. Til forskel fra andre typer hundemad, der normalt bliver opvarmet til 120 grader, er deres natural hundefoder et koldpresset foder, hvilket betyder at det kun bliver opvarmet til 72 grader. Dermed bliver de naturlige råvarer mere skånsomt behandlet, og vitaminer, aromastoffer og andre ingredienser, der er varmefølsomme bliver bibeholdt. Fordi flere aromastoffer også bliver bevaret, er der en god chance for, at din hund meget gerne spiser foderet. En ekstra fordel er, at de kan levere dine varer i løbet af bare 1-2 hverdage.