Wi-Fi forstærker - Læs om Wi-Fi extendere i denne artikel

Det er ofte muligt at opnå et langt mere stabilt trådløst signal med en Wi-Fi repeater. I denne artikel kan du blive klogere på Wi-Fi forstærkere og extendere - en mulighed, der især er oplagt til større villaer og arbejdspladser med mange kvadratmeter.

Wi-Fi repeatere - Hvad er anvendelsesmulighederne?

En Wi-Fi repeater modtager signalet, og sender det stærkere videre. Det kan have en stor effekt på de yderste rum i huset, hvor man har langt til den trådløse router. Hvis børnene konstant brokker sig over et dårligt trådløst signal, kan en Wi-Fi repeater bestemt være en løsning. Den forstærker og forlænger rækkevidden, så én netværkssignalbar på skærmen, pludselig bliver til mange. I dag koster Wi-Fi forstærkere næsten ingenting, så det kan 100 % betale sig at investere i én eller et par stykker af disse. De er selvfølgelig også alfaomega i kontorvirksomheder eller i offentlige bygninger. Når du køber en Wi-Fi repeater, så husk at stille dig kritisk til producenten. Især et mærke som TP-Link kan anbefales, men der findes også et utal af andre seriøse og kvalitetsbevidste fabrikanter af Wi-Fi forstærkere. Hvis du ønsker yderligere praktisk viden, kan du læse mere på linket.

Du behøver kun at kende til denne webshop, hvis du kigger efter en Wi-Fi forstærker

Det er ikke nødvendigt at lede markedet tyndt efter en Wi-Fi extender. I forrige link finder du også en webshop, der sælger Wi-Fi forstærkere fra bl.a. D-Link og TP-Link. Du finder billige Wi-Fi extendere med mulighed for at passere et internetsignal igennem på 300 Mbps (nok til en stor del af kunder), men også mere high-end udgaver, der kan klare væsentligt over 1.000 Mbps. Det er essentielt, du vælger en Wi-Fi forstærker, som kan klare den internethastighed, som du abonnerer på. Ellers betaler du for en uudnyttet luksus til din ISP, du lige så godt kunne være fri for.

Døjer du med ustabilt internet? Så prøv en Wi-Fi repeater, der kan skyde signalet videre og bringe det ud til de fjerne kroge både på kontoret, fabrikken, kommunebygningen og i den store villa.