Trådløse høretelefoner og Bluetooth højtalere inkl. DAB+ radioer og 360 graders modeller

Hos KREAFUNK har de designet trådløse høretelefoner og Bluetooth højtalere, der er internationalt kendte. Se de stilfulde design på kreafunk.com.

Trådløse høretelefoner i flot design af KREAFUNK

Leder du efter in-ear eller on-ear høretelefoner med Bluetooth teknologi? KREAFUNK har designet en række modeller, hvor lyd og udseende går op i en højere enhed. Mulighederne er endeløse for at kombinere ens trådløse KREAFUNK høretelefoner på kryds og tværs med andre accessories fra mærket her og resten af ens garderobe. Hvad end du leder efter et par store hørebøffer, der giver ren og dyb lyd, eller du søger efter sporty in-ear høretelefoner, har KREAFUNK den rette model til dig. Du finder både trådløse modeller samt de mere klassiske med ledning.

Bestil en Bluetooth højtaler med indbygget DAB+ radio på kreafunk.com

Det er lækkert at kunne tage lyden med sig på farten uden alt besværet. Det kan man med en Bluetooth højtaler, og her har KREAFUNK også udmærket sig. Deres pyntende højtalere med Bluetooth teknologi er perfekte til at have stående på arbejdspladsen eller i haven, hvis man vil lytte til nogle fede tunes, mens man nyder den danske sommer udendørs. Hvis det er en DAB+ radio, du kigger efter, er dette brand også leveringsdygtigt. Alle modellerne kommer med indbygget batteri og med Bluetooth teknologi, så god lyd ikke behøver at være noget, som er begrænset til huset. Deres kollektion af højtalere er også et bevis på, at lækkert design sagtens kan gå hånd i hånd med god lyd, selvom der er tale om kompakte løsninger. Se de stilfulde og minimale højtalere online på kreafunk.com.

Uanset om man skal på togtur på tværs af Storebælt, eller man skal en tur i shoppingcenter, er det rart at have et par trådløse høretelefoner, så man kan nyde god musik eller evt. en podcast, mens man er udenfor. KREAFUNK designer minimale og elegante modeller, som understøtter Bluetooth teknologien. Det gør deres højtalere også, hvor du kan vælge mellem 360 graders modeller eller en DAB + radio. Find lækker og flot lyd hos den verdenskendte designervirksomhed fra Danmark på kreafunk.com.