Task og Barlinek træpiller - To mærker kendt for kvaliteten

Lakoda byder ind med et stort udvalg af træpiller online - mærker som Task, German Pellets, Barlinek og Lava. Klik ind på www.lakoda.dk, og vælg, om du vil hente i Danmark eller i Tyskland (og derved spare penge).

Se udvalget af Task træpiller på www.lakoda.dk

Kigger du efter besparelser på piller? Klik dig til billige Task træpiller eller andre mærker hos Lakoda. Task træpiller fås i poser af 15 eller 25 kg og i tykkelserne 6 og 8 mm. Når du køber hos Lakoda, så bestemmer du selv, om du henter i Danmark eller Tyskland. Kør ned over grænsen, og betal mindre i moms. Det kan i mange tilfælde være turen værd, alt efter hvor tæt du bor på grænsen, og hvor mange poser du køber. Task piller er især anerkendte grundet kvaliteten. De findes på allerøverste hylde, så at sige. Disse premium piller består ENplus A1 standarden (den bedste klasse). Derfor vælger mange danskere at fyre med træpiller fra Task over mange andre mærker. De fås lidt billigere på lakoda.dk, som er specialister i salg af Task piller både i DK og DE.

Barlinek træpiller - Gode priser ved afhentning i Tyskland

Barlinek træpiller er også en mulighed hos Lakoda. Barlinek piller fås i øjeblikket som 8 mm, der kan afhentes i Tyskland. Spar penge ved at køre til Handewitt for at købe træpiller fra Barlinek. Der er også her tale om førsteklasses, premium-brændsel. Træpille-kvaliteten er i top, og der er også stort fokus på miljøet. Brændsel fra dette mærke stammer fra overskudsproduktionen af Barlineks egne trægulve, der er prestigefyldte og anerkendte i mange lande. Nogle vælger at købe dem pga. den gode sammenhæng imellem pris og kvalitet. Andre bestiller piller fra Barlinek pga. det store fokus på at skåne miljøet. Der er mange grunde til at vælge brændsel fra dette anerkendte mærke, og hvis du tager turen ned over grænsen til Handewitt, fås de endnu billigere hos Lakoda. Spar penge på fyring til vinteren 2019-2020. Læs mere på www.lakoda.dk.

Køb førsteklasses træpiller fra Barlinek, Lava, Task og andre mærker hos Lakoda.