Stort udvalg af BMW reservedele samt MINI fælge og dæk hos Schmiedmann

Skal du have prisgaranti på BMW og MINI, så skal du gå til Schmiedmann, der uden tvivl Danmarks billigste. De er derudover specialister i BMW efter mange års erfaring i bilbranchen, og tilbyder derudover hurtig levering, her ofte dag til dag. Så tag og smut ind forbi deres hjemmeside, schmiedmann.dk, og læs mere.

Nye såvel som brugte MINI fælge og dæk

Det er ikke kun selve bilen, der skaber et godt look, det afhænger uden tvivl også af, hvilke fælge og dæk man vælger at putte på sin bil. Hos Schmiedmann tilbyder de et stort udvalg af nye og brugte fælge og dæk til bl.a. MINI. Så om du skal spicy din MINI op med flotte, lækre fælge eller have skiftet til sommer/vinter-dæk, så kan du altså få lige hvad du søger hos Schmiedmann. Når du klikker ind på deres hjemmeside, kan du se hele sortimentet af MINI fælge og dæk, og du kan dermed udvælge, hvilke du ønsker hjemme fra. Nemmere bliver det altså ikke at få MINI fælge og dæk. Du skal derefter blot ringe eller komme forbi butikken, og så får de sat fælge og dæk på din bil.

BMW reservedele

Hos Schmiedmann finder du alt hvad hjertet begærer, når det gælder BMW reservedele. Hos dem sørger de nemlig for, altid at have det største sortiment af forskellige BMW reservedele på lager, så hvad end der skal laves på din bil, kan det klares og fixes lynhurtigt, uden at du skal vente i mange dage på, at den specifikke reservedel kommer hjem. Ved at have alle disse BMW reservedele klar, kommer du lynhurtigt på farten igen, og hos Schmiedmann forsøger de altid at på dag til dags reparation, så du dermed ikke skal vente lang tid. Så om det er motoren der driller eller udstødning, som skal skiftes, så garanteres det at de altid har de rigtige BMW reservedele klar til din BMW.