Storgaard Biler tilbyder SEAT privatleasing samt salg af kvalitetsbiler fra Hyundai

Er du på udkig efter en ny bil, enten for at købe eller for at lease, så er Storgaard Biler lige stedet for dig. Hos dem finder du et kæmpe sortiment af kvalitetsbiler fra Hyundai og SEAT, samt et stort udbud af brugte biler. Lyder dette som noget for dig, så kig ind forbi deres hjemmeside, storgaardbiler.dk, og læs nærmere.

SEAT privatleasing

Hos Storgaard Biler er det ikke kun muligt at købe SEAT biler, med de tilbyder derudover også SEAT privatleasing. Det smarte ved at lave en SEAT privatleasing aftale, er at du kan slippe alle bekymringerne ved at eje en bil. Når du vælger en SEAT privatleasing, så kan du, for et fast månedligt beløb, køre rundt i en spritny bil, uden at skulle tænke over værkstedsregninger, uforudsete udgiver mm. Samtidigt med dette, er service og reparation inkluderet i SEAT privatleasing. Lyder en SEAT privatleasing løsning som noget for dig, så kan du allerede i dag tage forbi butikken i Esbjerg og tage en snak med det kompetente personale om, hvilken løsning og bilmodel, der passer bedst til dig og dine krav. Det bliver dermed ikke nemmere at få en SEAT privatleasing aftale i hus.

Hyundai i40 med god plads

Skal du bruge en familiebil, hvor der skal plads til alle og lidt ekstra? Så er er en Hyundai i40 uden tvivl et rigtig godt bud. I en Hyundai i40 er der nemlig plads til det hele, da den er en af markedet mest rummelige familiebiler. Udover at der i en Hyundai i40 er plads til alle i kabinen, kommer den også med et stort og rummeligt bagagerum på mere end 550 liter, der kan forsøges til hele 1719 liter, hvis du lægger sæderne ned. Ikke nok med at en Hyundai i40 er praktisk, så kommer den også i et flot design, der på ingen måde ligner en kedelig familiebil. Den er derimod smart og trendy i designet, og du finder næppe en model, hvor du får så meget kvalitetsbil for pengene.