Readers i topkvalitet fra bl.a. Kindle og Onyx

I dag findes der ikke kun Kindle, men en lang række af mærker inden for e-bogslæsere. Vi kommer til at kigge på et af de andre her - nemlig Onyx. Vi kommer også til at kigge på en af de nyere modeller fra Amazon Kindle. Voyage 6 er bygget med nogle features, der skiller den ud. Begge brands forhandles hos eBookReader.dk til gode priser.

Gode tilbud på Onyx e-bogslæsere hos eBookReader.dk

Med Onyx readers får du adgang til Google Play Store, da det er en række Android-baserede e-bogslæsere. Det betyder, at du kan downloade apps til din Onyx reader i modsætning til Amazon, som fungerer med et mere lukket økosystem. Onyx har udgivet en række e-bogslæsere, der fortjener at blive overvejet. En af disse er Onyx BOOX Poke 3. Skærmen er stor nok til at give en god læseoplevelse, men stadigvæk lille nok til at hele enheden ikke fylder det store. Den er derfor nem at pakke med i en lille taske, hvis man skal i parken eller ud i skoven for at læse en god roman. Onyx BOOX Poke 3 kan også købes i et pakketilbud. Der vil du få beskyttelsesfilm, oplader og cover med, dvs. alt for at få det meste ud af din reader. Kig også på Onyx BOOX Nova 3 og Max Lumi på www.ebookreader.dk.

Oplev den nye Kindle Voyage 6

Den moderne Kindle Voyage 6 er en fantastisk e-bogslæser i luksusklasse. Det er med features som adaptivt display og page-press knapper, at den har gjort sig bemærket. Den har også fået nogle af de bedste teknologier fra de andre modeller fra Amazon, der også forhandles hos den danske butik. Fordi hos eBookReader.dk er der også skarpe tilbud på Paperwhite 4 og Kindle 10. Uanset om du vælger Kindle Voyage 6 eller en af de andre, så er kvaliteten i top. Amazon, som i dag er rigtig mange ting, startede med at være blot til bøger. Og de holder stadigvæk fast i rødderne med kvalitetsmodeller som Kindle 10 og Voyage 6.