Pryd dit hjem med æstetiske Willow Tree figurer og fantastiske krybbespil

WT Shop er Danmarks største forhandler af Willow Tree figurer og krybbespil. Den populære og velassorterede webshop kan tilbyde hurtig og billig levering, så så snart du har bestilt dine produkter, behøver du ikke vente længe, før du modtager dem. Læs mere i de følgende afsnit, hvis du vil blive klogere.

Willow Tree figurer med dragende effekt

Med et hurtigt kik inde på www.wt-shop.dk vil du opleve, at webshoppens mange Willow Tree figurer har en dragende effekt. De smukke figurer er lavet af den amerikanske kunstner Susan Lordi. Hun begyndte på projektet helt tilbage i 2000, og siden da har hun ikke set sig tilbage. Hendes særlige og skønne æstetiske sans, de gode materialer og utroligt lave priser gør tilsammen, at Lordis Willow Tree figurer er blevet et hit blandt rigtig mange mennesker på hele kloden. Susan Lordi skærer alle de forskellige Willow Tree figurer i hånden i piletræ. Efterfølgende bliver figurerne støbt i polystone, inden de bliver malet i hånden. På den måde får du med Willow Tree figurer nogle smukke, små kunstværker, som der er blevet lagt enormt meget kærlighed, passion og tid i.

Fantastiske krybbespil 

Foruden figurerne kan du også få krybbespil, som er mindst lige så fantastiske. Willow Tree krybbespil er også meget gennemførte, og Susan Lordis særegne og udtryksfulde stil kommer virkelig til sin ret her. Hvis du køber et krybbespil gennem WT Shop, får du et, som er perfekt til at have stående fremme til jul og påske, ligesom det også er en skøn gaveidé til en, du holder af. Der er mange komponenter i et krybbespil, og du kan selvfølgelig også købe stalddyr, de hellige tre konger og meget andet. Kvaliteten er i øvrigt i højsædet, så det holder hele livet. Så klik ind på www.wt-shop.dk nu og køb et krybbespil – uanset om du køber det til dig selv eller til en af de nærmeste, så vil du garanteret ikke fortryde det.