På udkig efter jojobaolie eller æterisk olie med skønne dufte? Så besøg Hedenhus

www.hedenhus.dk er en elsket og populær hjemmeside, der forhandler alverdens økologiske produkter til ethvert formål. Hvad du især finder meget af på den imponerende side, er olie i en lang række forskellige varianter og dufte efter dine ønsker og formål. Tøv ikke med at lade dig inspirere af de mange sortimenter af æteriske olier, såsom jojobaolie, mandelolie eller en tredje variant, som kan leve op til dine ønsker om egenskaber. Mulighederne er mange, kvaliteten er økologisk og priserne er skarpe hos Hedenhus.

Giv huden glød med jojobaolie

Søger du en olie, der er god for huden, og som du kan bruge i diverse kosmetiske produkter, såsom læbepomader og lotion, cremer og salver m.m.? Jojobaolien er den olie, du søger. Jojobaolien, der også er kendt som Simmondsia Chinensis, er en utroligt nemt anvendelig og kendt olie, der liver huden op og giver den næring og glød. Hos Hedenhus har du mulighed for at bestille netop den mængde af jojobaolie, som du har brug for. På den måde er Hedenhus stedet, du fremover skal anskaffe dig din jojobaolie, hvad end den skal bruges som krops- og hårolie eller noget helt andet.

Æterisk olie der spreder duft og velvære

Hvis du ønsker at skabe den rette atmosfære og stemning, er æteriske olier en nem, økologisk og naturlig måde at opnå dette. Hedenhus forhandler æteriske olier i et hav af skønne duftvarianter, som du roligt kan gå på opdagelse mellem. Vælg bl.a. mellem æteriske olier med duft af alt fra kamfer, ingefær eller kamille til mandarin, rosmarin eller noget helt andet. De forskellige æteriske olier er bl.a. velegnede i forskellige kosmetiske produkter eller som massageolie, hvor der skal afstresses og slappes af.

Køb alle dine økologiske produkter billigt hos Hedenhus, hvor du finder markedets bredeste sortimenter.