Musemåtter og keyboards til gaming fra FOURZE

Med en specialdesignet gaming musemåtte fra FOURZE har du nogle fordele. Vil du heller ikke gå ned på resten af dit gamer gear som f.eks. keyboard, mus og headset? Her kan du læse om nogle af de produkter, man finder på fourze.dk.

Gaming musemåtte i bredt og stort format

Lad for alt i verden være med at vælge en tilfældig musemåtte. Du har brug for en ægte gaming musemåtte. FOURZE har udviklet nogle til forskellige gameres behov. Disse er større, hvilket giver dig bedre fleksibilitet. Den ekstra brede FOURZE M9030 er perfekt til dig med en lav musefølsomhed. Skal du både kunne aime præcist og vende rundt på et splitsekund? En almindelig musemåtte ville ikke tillade sådan en fleksibilitet. Det kræver ikke blot skills at nå toppen. Ingen kan klare sig uden også at have styr på udstyret. Det er kombinationen af skills, træning og lækkert gear, der medfører succes. Har du, hvad der skal til for at nå toppen i dit spil? En FOURZE gaming musemåtte er et vigtigt element på vejen til sejr.

Et gamer keyboard til de højeste krav/ambitioner fra fourze.dk

FOURZE har skabt nogle lækre gamer keyboards. Dit tastatur skal kunne reagere optimalt. Når man gamer, så er det svært at komme udenom de mekaniske tastaturer. Der er forskellige udgaver af disse med hvert deres responsmønster. Red switches reagerer godt i forbindelse med en lang række spil. Skal der også RGB lys i dit gamer keyboard? Her er FOURZE førende. De er en af de bedste i Norden, når det kommer til stilfuldt RGB design. Det er også muligt at købe keyboards uden numpad. Disse taster vil ofte være overflødige i mange spil, og den ekstra plads vil give dig mulighed for at få mere ud af dit gaming bord, som du også kan købe på fourze.dk. Læs mere om modellerne, og find dit næste tastatur til computerspil fra FOURZE hos forhandlerens officielle hjemmeside. De har alt til spilglade, entusiastiske mennesker.