Køb smarte madpakkeposer og bæredygtige vandflasker fra Retap hos Gågrøn

Det er ren win-win, når du handler hos www.gagron.dk. Her finder du et stort og varieret sortiment af bæredygtige og miljøvenlige alternativer til din hverdag. Med genanvendelige alternativer til plastikemballage sparer du ikke bare penge, du også spreder budskabet om en grønnere klode og et grønnere liv.

Forskellige varianter af madpakkeposer

Hos Gågrøn kan du nemt og hurtigt reducere dit forbrug af både miljø- og sundhedsskadelige produkter i din hverdag. En stor synder i dagligdagen er plastikposer. Men med et stort og bæredygtigt udvalg af madpakkeposer hos Gågrøn, kan du hurtigt omvende din dårlige vane. Madpakkeposerne fås i mange forskellige varianter, bl.a. de smarte og selvlukkende af slagsen. Men madpakkeposerne er ikke kun anvendelige, når du skal have mad med ud af huset, til skole eller job. Nogle af Gågrøns madpakkeposer er også anvendelige i supermarkedet, når du skal handle frugt og grønt. Med madpakkeposer i dit hjem vil du i længden spare penge, samtidig med at du får en grønnere, mere miljørigtig og mindre sundhedsskadelig hverdag.

Bæredygtige vandflasker fra Retap

Hvis du vil reducere dit forbrug af plastikemballage i hverdagen, bør du besøge Gågrøn, der bl.a. forhandler det danske mærke Retap, hvis mission er at mindske forbruget af især plastikflasker. Med en Retaps bæredygtige vandflasker, får du ikke bare et miljøvenligt produkt ind i din hverdag – Retaps produkter er både æstetisk smukke og enkle, samtidig med at holdbarheden er i top med det stærke borosilikatglas. Retap er din lette vej mod et grønnere og mere bæredygtigt liv – både for dig selv, såvel som din familie og dine gæster, når du skænker vand af en vandflaske, der ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer, som en engangsflaske kan komme til over tid. Spred budskabet om det bæredygtige alternativ, når du medbringer din let transportable Retap vandflaske i bussen, på jobbet og mange andre steder.

Gågrøn er dit naturlige valg – helt bogstaveligt talt. Her finder du grønne, bæredygtige produkter i naturlige materialer, der mindsker sundhedsskadeligheden i din hverdag.