Hos SeniorSalg.dk finder du både GaitLine fodtøj og krykker, der kan hjælpe dig med at komme nemmere omkring

Kataloget hos Seniorsalg.dk spænder ganske bredt og tæller blandt andet krykker, kørestole og stokke. Er det nærmere et par gode sko eller sandaler med ekstra meget komfort og støtte, du leder efter, vil Gaitline, Rohde og New Feet alle tre være gode mærker at kigge nærmere på. Dem finder du alle tre ligeledes som en del af det brede katalog hos forhandleren lige nu.

GaitLine kombinerer flot design med komfort og god støtte

Der er altid godt fodtøj at vælge imellem, når man besøger Seniorsalg.dk for at købe nye sko, nye sandaler eller nye støvler og vil være ekstra sikker på, at komfort og god pasform er en selvfølge. Bl.a. har man mulighed for at vælge det populære mærke GaitLine hos dem. Gaitline er designet til både at forebygge skader i fødderne, samt til at understøtte fødder og skinneben, hvis man f.eks. lider af nedsunken forfod, har smerter i skinneben, i knæet eller lignende. Gaitline er udviklet med en såkaldt SGL sål, der har en fantastisk stødabsorbering, og som giver en perfekt balanceakse og vægtfordeling på foden. Det sikrer, at Gaitline sko både er utrolig behagelige at gå i, og at det er godt for både fødder, ben og ryg.

Se også det store udvalg af krykker på seniorsalg.dk

Udover lækkert Gaitline fodtøj finder man bl.a. også et godt udvalg af krykker hos Seniorsalg.dk, ligesom de også har flere typer kørestole, stokke og andre hjælpemidler til gangbesværede på lager. Alle krykker og relaterede produkter er udviklet i smarte og brugervenlige design, og til at blive brugt hver eneste dag.

Har du spørgsmål vedrørende valg af krykker, Gaitline fodtøj eller andre produkter fra www.seniorsalg.dk, så kan du altid kontakte deres kundeservice. Her sidder venlige og dygtige medarbejdere klar til at besvare spørgsmål, du eventuelt måtte have, og hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt for dig.