Hos Den Gamle Brugs leveres ovntørret brænde og andet godt brænde i Ringsted

Find alt indenfor brænde og optænding hos www.dgb-braende.dk. Her forhandles brænde til hele Sjælland – få bl.a. leveret brænde til Ringsted, Roskilde, Holbæk eller en helt fjerde by. Du kan vælge mellem alt fra kløvet og ovntørret brænde, træpiller- og briketter og meget andet. Tag blot et kig på de imponerende udvalg.

Brænde leveres i Ringsted

Hos Den Gamle Brugs er ikke bare kvaliteten, men også kundeservicen, i top. Her er der levering på hele Sjælland – hvad end du skal have fragtet dit brænde til Ringsted, Kalundborg, Sjællands Odde eller et helt fjerde sted, så er det muligt her. På den måde behøver du ikke tænke på, hvordan du skal få fragtet dit brænde til Ringsted eller hvor end, du bor. Glæd dig blot til at få brænden leveret, så du igen kan tænde op i brændeovnen derhjemme. Der er en lang række forskellige muligheder indenfor brænde og optænding hos Den Gamle Brugs. 

Smart ovntørret brænde

Find den bedste ovntørrede brænde på markedet hos Den Gamle Brugs. Med ovntørret brænde har du altid brænde ved hånden, som kan tages i brug med det samme – på den måde skal du ikke vente på, at dit eget brænde tørre og holdes i et ikke-fugtigt klima. Al Den Gamle Brugs ovntørrede brænde fås til skarpe priser – og det gælder alle træsorterne, hvad end du foretrækker gran, ask eller løvtræ. Så gør det nemmere for dig selv med den høje kvalitet, brændværdi og kundeservice. Uanset hvad slags brænde, du er på udkig efter, kan du forvente det bedste af det bedste.

Den Gamle Brugs er forhandleren for dig, der leder efter optænding og brænde af højeste kvalitet og til skarpe priser. Her er et hav af muligheder, og er du i tvivl om noget ift. sortiment eller produkter, kan du altid kontakte de kompetente og erfarne medarbejdere.