Hos Bolighuset Werenberg finder du bl.a. flotte Findahls stole og en Hjort Knudsen stol i høj kvalitet

Leder du efter en Hjort Knudsen stol eller Findahls stole, så behøver du ikke kigge længere. For hos Bolighuset Werenberg har de nemlig et stort udvalg af skønne produkter inden for boliginteriør, og de ovennævnte producenter er bestemt ingen undtagelse. Netop disse to kan du læse mere om nedenfor. Alternativt kan du klikke ind på werenberg.dk eller besøge den dejlige fysiske butik i Brenderup.

Findahls stole i holdbare materialer

Findahls stole er dansk kvalitet og håndværk. På den måde indkapsler Findahls stole egentlig meget fint, hvad Bolighuset Werenberg står for: Holdbare og lækre kvalitetsprodukter – til konkurrencedygtige priser. Den danske møbelfabrik er en familiejet virksomhed. De har i gennem mange årtier skabt siddemøbler til glæde for mange danskere, der har Findahls stole stående i deres hjem. De er bæredygtige og tidløse i deres udtryk, hvilket gør, at de holder i mange år endnu – på trods af, at modetendenserne som bekendt har det med at skifte i tide og utide. Findahls stole passer derfor ind i mange forskellige stile, så uanset hvad din indretningsstil måtte være, så kan du garanteret finde noget, der passer til din smag.

Hjort Knudsen stol

Et andet populært produkt hos Bolighuset Werenberg er en Hjort Knudsen stol. Som navnet antyder, er der igen tale om en dansk møbelproducent, og ligesom med Findahls stole får du i en Hjort Knudsen stol et førsteklasses møbel, som bare emmer af uomtvistelig kvalitet, solidt håndværk, lækre materialer og et æstetisk overlegent udtryk. Med en Hjort Knudsen stol får du altså alt dette i én og samme stol – og så endda til en ganske fornuftig pris. Skulle du have nogle spørgsmål omkring fx en Hjort Knudsen stol, er du mere end velkommen til at kontakte de venlige, erfarne og dygtige medarbejdere hos Bolighuset Werenberg – enten telefonisk, over e-mail eller i den skønne butik på Fyn. De hjælper dig nemlig hellere end gerne.