Gør pelspleje til en leg med en Tornado Blower og Ashley Craig shampoo til hund fra groomus.dk

Groomus byder altid på et spændende udvalg af hunderelaterede produkter, bl.a. Ashley Graig shampoo, en praktisk Tornado Blower, Core hundefoder, andre typer foder til hunde og meget mere. Butikken er praktisk indrettet, og man finder med lethed frem til de produkter, som har mest interesse. Vil du vide mere, så læs videre i artiklen herunder.

Style pelsen med en Tornado Blower

En Tornado Blower er et af de vigtigste redskaber til hunde grooming. Den gør det nemlig endnu lettere at give hundens pels fylde og volume, og den kan hurtigt blive ens vigtigste redskab, når man skal gøre sin hunds pels ekstra flot. Der findes et hav af forskellige blowers til hundepels på markedet, men hos www.groomus.dk har man valgt at føre Tornado Blower fra CBK. De smarte modeller fra Tornado Blower serien kombinerer nemlig høj brugervenlighed med et ekstra højt niveau af kvalitet, der sikrer, at man har glæde af sin Tornado Blower til mange fremtidige hundepleje sessioner. Udover selve Tornado Blower, finder man også en række forskellige typer tilbehør til produktet hos forhandleren, bl.a. pipe til blower, et praktisk gulvstativ, vægbeslag og almindeligt stativ. Alle ting der kan hjælpe én med at få endnu mere glæde ud af sin Tornado Blower.

Ashley Craig shampoo til hunde

Udover Tornado Blower, finder man også en bred vifte af andre produkter til hundepelspleje hos GroomUs. Bl.a. Ashley Craig shampoo samt andre produkter fra mærket. Udvalget tæller bl.a. styling spray, hårskum og shampoo med mere. Vil man gøre det ekstra let, kan man vælge et kit, der udover Ashley Craig shampoo også indeholder balsam og en række andre produkter til at holde hundepels sund og flot.

Har du spørgsmål vedrørende valg af Ashley Craig shampoo, Tornado Blower eller andre produkter fra forhandlerens katalog, kan du altid rette henvendelse til kundeservice og få en uforpligtende snak. De ved en masse om emnet, og kan med sikkerhed guide dig i retningen af det helt rette produkt.