Godt udvalg af container boliger og 20 fods containere hos DC-Supply

Hos DC-Supply findes et bredt udvalg gode og holdbare containerløsninger, i høj kvalitet. Der findes i sortimentet fx container boliger og 20 fods containere.

Container bolig til en god pris

DC-Supply udbyder af et bredt udvalg af container boliger, som findes til konkurrencedygtige priser. Det brede udvalg af containere boliger byder bl.a. på kontorcontainere, boliger, skurvogne og meget andet, som kan bruges som ønsket. De forskellige løsninger kan bl.a. benyttes på byggepladsen eller hvis ens hus skal renoveres, ombygges eller lignende. Så har man mulighed for et opholdssted, i den korte periode som byggeriet står på. Når der handles containerløsninger hos DC-Supply er man også sikret topkvalitet, hvor man får en komfortabel container bolig, med tilstrækkelig plads og muligheder, i forhold til el, vand og varme. Endvidere er container boligerne tyverisikret, hvor der er på sat solide og forsikringsgodkendte låse, der holder ubudne gæster væk. Klik ind på www.dc-supply.dk og læs mere om de mange muligheder.

20 fods container mål

Man finder hos DC-Supply også 20 fods containere, som findes både i nye og brugte modeller. Sådan har man altid muligheden for at vælge hvad der passer bedst til ens behov. 20 fods containerne findes i forskellige mål og størrelser, hvor der hos DC-Supply tilbydes standard ISO-containere eller High Cube modellen, der giver mere højde. 20 fods container målene lyder som følgende 6058x2438x2591 mm udvendigt, og 5867x2330x2350 mm indvendigt, hvor målene er skrevet som længde, bredde og højde. ISO-containeren er fx isoleret, så den kan bruges til fragt af temperaturfølsomme varer. Undersøg de mange forskellige muligheder og løsninger på www.dc-supply.dk og find de bedste løsninger til dine behov.
Besøg DC-Supply allerede i dag, hvor du helt sikkert finder den helt rigtige løsninger i det brede sortiment. Udvalget er bredt og kvaliteten er i top.