Getama sengeben og boxmadrasser til fordelagtige priser

Schwarz Senge er en førende forhandler af mærket Getama. Køb fx sengeben fra dette brand på schwarz.dk.

Getama – dansk kvalitet til soveværelset

Hos Schwarz Senge finder du ægte danske senge fra Getama, som har sat et historisk præg på, hvordan vi har sovet i Danmark gennem tiderne. Det var stadig normen at sove på halm eller lyng tilbage i 1899, hvor Getama udviklede deres fjedrede madras, som var lavet ud fra tørret tang. I dag benytter Getama andre materialer, men det er stadig den samme nysgerrighed og innovation, der gør sig gældende. Du kan købe madrasser separat, og du kan også købe en boxmadras i sengeramme fra mærket her. Lige nu kan du også spare penge på en springmadras fra Getama, men du skal slå hurtigt til, hvis du skal købe på udsalg på schwarz.dk. Disse varer ryger hurtigt. Hvis du vil vide mere om mærket, kan du altid tage kontakt til eller komme forbi Schwarz Senge i København Ø, hvor det også er en mulighed at få en rygtest – ganske gratis.

Køb nye sengeben hos Schwarz Senge

Schwarz Senge forhandler også sengeben i en høj kvalitet. Det er naturligvis vigtigt med noget stabilt at have ens dyrebare boxmadras på. Selve sengebenet siger også meget for, hvordan helhedsindtrykket kommer til at blive. Af denne grund kan du bestille sengeben og meder i flere forskellige farver og træsorter på schwarz.dk. De fås også i forskellige mål. Vælg mellem træsorter som bøg og eg på www.schwarz.dk. Er du i tvivl om valget? Så kontakt menneskerne bag webshoppen. De vil gerne forklare dig hvilken type sengeben, der er mest oplagt at vælge. Tøv ikke med at spørge efter vejledning om valg af sengeben.

Schwarz Senge tilbyder sengeben fra Getama. Samme mærke står også bag en række kvalitetsfulde boxmadrasser. Dette brand fra Danmark har sat sit præg på den nationale historie. Det hele startede med tangmadrasserne, men i dag står mærket for så meget mere. Læs mere om dette brand via schwarz.dk.