Find naturlige Durance produkter samt flydende håndsæbe i høj kvalitet hos By Frey

Man finder hos By Frey altid et bredt sortiment af de bedste skønhedsprodukter og forskelligt lækkert boligtilbehør. Udvalget byder bl.a. på en masse produkter fra Durance, hvor man kan finde flydende håndsæbe og meget andet.

Durance produkter uden parabener

By Frey er udbyder af en lang række forskellige produkter fra Durance, i høj kvalitet. Det findes fx Durance showergel, bodylotion, flydende sæbe og meget andet lækkert. Durance produkterne er til den kræsne forbruger, som ønsker helt rene, naturlige og fugtgivende cremer, sæbe og andet. Ingredienserne til Durance produkterne stammer fra deres egne olivenlund og lavende, som er placeret i Grasse distriktet. Alle produkterne fra Durance er fri for parabener, samt indeholder mindst 95% naturlige ingredienser. Derudover er de forskellige produkter ikke testet på dyr, så man er sikker på at handle med et godt og ordentligt brand. Klik eventuelt ind på www.byfrey.dk, hvor du finder mere om udvalget og dine muligheder.

Flydende håndsæbe i høj kvalitet

By Frey tilbyder også en lang række forskellige flydende håndsæbe, i høj kvalitet. Med flydende håndsæbe finder man en masse forskellige dufte, hvor By Frey byder på et bredt udvalg, så der kan findes noget til alles smag. De flydende håndsæber man finder i udvalget, er fremstillet på naturlige ingredienser, hvor der kun er tilsat æteriske olier som hjælper med at fremhæve duften. De flydende håndsæber er med til skånsomt at rense huden, hvor at der derefter efterlades en dejlig plejende og velduftende duft. Udvalget af flydende håndsæber byder på mange lækre brands som Panier Des Sens Marseille, Du Coeur, Durance og meget andet. Derfor kan du helt sikkert finde nogle produkter, du finder spændende. Læs mere på www.byfrey.dk.

Besøg By Frey allerede i dag, hvor du kan se mere til det brede sortiment af lækre produkter, samt finde fri fragt ved køb for over 500 kr.