Find massageolie og læbepomade med naturlige ingredienser hos Badeanstalten

Er du interesseret i at finde nogle sunde krops- og ansigtsplejeprodukter, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her badeanstalten.dk hvor Badeanstalten har samlet deres store udvalg af bl.a. massageolie og læbepomade.

Massageolie med forfriskende duft

Tager du et kig på deres hjemmeside kommer du ind til en verden hvor kærligheden for velvære og sundhed er omdrejningspunktet for hele deres virke. Badeanstalten fremstiller produkter efter simple håndværksmetoder der typisk prægede den gamle sæbefremstilling. Dette betyder at du med deres produkter vil få sæber der er fri for sulfat og andre syntetiske stoffer, og som i stedet har naturlige olier som deres byggesten. Er du på udkig efter en rigtig god massageolie, kan du med garanti finde en i deres udvalg, der passer til dig. Deres massageolier er baseret på olier som mandelolie, rapsolie, tørolie og jojobaolie, der gør at massageolien får det helt rette glid og absorbering. Deres massageolie indeholder derudover også forfriskende naturlige dufte såsom ingefær eller citrus.

Læbepomade med naturlige ingredienser

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med fordel tage et kig på deres udvalg af læbepomade. I deres læbepomade vil du kun finde naturlige ingredienser, hvilket gør den til et rigtig godt valg for dig, der går op i din sundhed og naturlige velvære. Deres læbepomade giver en dejlig lindring hvis du har meget tørre læber, og den opbygger læberne så de generelt er blødere og mere fugtet. Deres læbepomade indeholder kakaosmør, kokosolie, sheasmør og olivenolie, som tilsammen skaber en rigtig god fugtgivende pomade. Har du spørgsmål til deres læbepomade, kan du kontakte dem over telefonen. Finder du en pomade der passer godt til dig, kan du handle den over deres online webshop hvis du ønsker en handel der er nem og hurtig og problemfri.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og lad dig inspirere af deres store udvalg af naturlige kropsplejeprodukter i høj kvalitet.