Find kornfri hundemad med naturlige ingredienser til gode priser hos HIKE

HIKE har specialiseret sig i et bredt sortiment af hundemad med naturlige ingredienser, heriblandt kronfri hundemad, der er særligt udviklet til hunde med tendens til allergi. For at alle hunde skal kunne få det bedste, er der også sørget for gode priser.

Hundemad med naturlige ingredienser

HIKE har i over 30 år specialiseret sig i at lave hundemad med naturlige ingredienser. Siden de startede har de gået efter kun at servere det bedste for hunde af alle racer og aldre. De har således udviklet et stort sortiment af forskellige typer hundemad, der passer forskellige hunde baseret på alder, race og aktivitetsniveau. Det sidste er vigtigt, da mange hunde lider unødigt af overvægt, fordi den foder de får ikke er korrekt afstemt i forhold til, hvor aktive de er. Besøg www.hike.dk for at finde den fodertype, der passer din hund bedst. I hundemad med naturlige ingredienser giver det sig selv, at kun det bedste er godt nok. Der anvende udelukkende naturlige proteiner og der sørges for en varieret kombination af næringsstoffer, der alle stammer fra fritgående danske dyr. Med naturligt hundemad kan du således være sikker på, at du sørger for at din hund kun får det bedste og at den får alt hvad den behøver, for at forblive sund og rask.

Kornfri hundemad til gode priser

Med kornfri hundemad har HIKE udvist ekstra omsorg for de hunde, med tendens til at udvikle allergi. Uanset at der er lagt ekstra energi i at udvikle kornfri hundemad, der er helt fri for korn, ris og majs, koster det ikke tilsvarende ekstra, da de stadig sælges til gode priser. Kornfri hundemad er produceret udelukkende af naturlige råvarer og er således mad til din hund af bedste kvalitet. Hvis din hund således oplever symptomer på allergi, hvilket bl.a. kan være stærk kløe, røde ører, sår mellem poterne eller dårlig pels, kunne du overveje at skifte til kornfri hundemad. Da alle hunde er forskellige og har brug for forskellige mængder af næring baseret på alder og aktivitetsniveau, er der udviklet forskellige pakker med tanke på netop dette. Besøg www.hike.dk for at finde den pakke, der passer din hund bedst. Du kan derved sørge for, at din hund ikke kommer til at lide af overvægt, hvilket som oftest skyldes at hunden ikke får en foder, der er sammensat korrekt i forhold til dens behov.