Find hundegodbidder og kornfri kattemad til skarpe priser hos HIKE

Hos HIKE kan du finde et bredt udvalg af forskellige god hundemad, hundegodbidder samt kornfri kattemad til gode priser. Læs mere her.

Kornfri kattemad til enhver kat

Hvis din kat har fortjent det bedste, så giv den kornfri kattemad, som ikke indeholder majs, ris eller korn. Der er kun fisk, kød, æg og grøntsager i maden, og det er den unikke kombination, som giver din kat alt det, den skal bruge af proteiner, mineraler, vitaminer og kulhydrater. Der er mange forskellige gode ingredienser, og maden indeholder ingen smagsforstærkere, men kun gode råvarer, som giver den unikke smag, som alle katte elsker. Du kan være sikker på en glad kat, hvis du giver den HIKE kornfri kattemad, for det er noget af det bedste, man kan finde på markedet. Vælg den bedste mad til din kat, så får du den bedste kat! Der er kornfri kattemad til forskellige slags katte, som har forskellige behov og forskellige smag. Langt de fleste katte elsker denne gode kattefoder, som helt sikkert også vil være et kæmpe stort hit hjemme hos jer.

Lækre hundegodbidder 

Hos HIKE kan du også købe hundegodbidder, som er meget vigtige at have, når man skal opdrage en hvalp. Man bruger hundekiks til at markere over for hunden, hvordan den gør noget ”rigtigt” eller ”godt,” ved at belønne den med en snack. Det kan fx bruges, når man skal lære sin hund, at komme, når man kalder. Dertil kan hundegodbidder bruges som belønning, når hunden kommer tilbage, når man kalder dens navn. I starten ved den slet ikke, at den har et navn, men idet den hører lyden og bliver belønnet, når den kommer, begynder dens hjerne at lave den kobling, at der en sammenhæng imellem det at komme, når man kalder og belønningen, og det gør at den pludselig kommer hver gang man kalder. Så kan man udfase brugen af hundegodbidder efterhånden, så den ikke forventer at få snacks hver gange den kommer resten af livet. Sådan opdrager man en hund.