Find en Panasonic varmepumpe og andre luft til luft varmepumper hos NovaSolar

Hos NovaSolar kan du finde mange forskellige gode luft til luft varmepumper. Læs bl.a. om en effektiv Panasonic varmepumpe her.

Stort udvalg af luft til luft varmepumper

NovaSolar sælger varmepumper til gode priser, og du kan være sikker på, at de er eksperter på området. Der er mange forskellige luft til luft varmepumper til salg på webshoppen, og du kan helt sikkert finde den rette til dit hjem. De tilbyder gode råd og vejledning, og på hjemmesiden kan du udførligt læse om de forskellige ting, du skal tænke over, når du fx vælger en luft til luft varmepumpe. Du skal finde en model, som kan opvarme den størrelse hus, du skal have opvarmet. Desuden skal du forholde prisen på pumpen til SCOP værdien, som angiver hvor energieffektiv den er. Hvis en luft til luft varmepumpe har en SCOP værdi på 6, så betyder det, at den bruger 1 kWh strøm på at lave 6 kWh varme. Desuden er der støjniveauet. Hvis du skal bruge den til at opvarme et sommerhus i vinterhalvåret, fordi du ikke bruger det om vinteren, så kan du jo være ligeglad med, hvor meget den larmer og spare nogle penge på den front.

Panasonic varmepumpe i høj kvalitet

NovaSolar sælger mange gode Panasonic varmepumper, og netop Panasonic har sat sig tungt på udviklingen af gode og energibesparende varmepumper. De laver mange forskellige modeller, og hvis du investerer i en Panasonic varmepumpe, så kan du være sikker på et kvalitetsprodukt, som har en høj SCOP værdi, og et lavt støjniveau. Deres produkter holder i mange år og varmer effektivt. En luft til luft varmepumpe omsætter energien i luften udenfor til varme indenfor, og derfor skal der laves et hul i ydervæggen, for at pumpen kan installeres. Også her er en Panasonic varmepumpe en god løsning, på grund af dens enkle design. Du får meget for pengene med sådan en model, og man skal jo altid huske at holde SCOP værdien op imod prisen, for hvis man køber en billig varmepumpe med en lav SCOP værdi, så er det slet ikke ret billigt i det lange løb på grund af den meget høje el-regning.