E. Krag Råstoffer A/S leverer sand til din sandkasse

Sand kommer i mange varianter, men hvis du skal bruge det til et bestemt formål, bør du sørge for, at du vælger den rette type. E. Krag Råstoffer A/S tilbyder certificeret sandkassesand fra Tranekær Havsand, der er kvalitet testet og sikkerhedsgodkendt, så børnene trygt kan lege i det. Sandkassesandet er ekstremt finkornet, hvilket både gør det blødt og behageligt og perfekt i sandkassen. E. Krag Råstoffer A/S er stor leverandør af naturmaterialer, og i sortimentet finder du også andre råmaterialer som sten, granit skærver og grus, der alle kommer i et væld af farver og størrelser.

Certificeret kvalitets sand fra Tranekær

På www.ekrag.com kan du købe certificeret kvalitetssand fra Tranekær havsand. Alt sandet er testet og godkendt af teknologisk institut, samtidig opfylder sandkassesandet en lang række krav, der gør det sikkert for børn at lege i. Sandkassesandet er udvundet fra havbrunden omkring Tranekær ved Langeland og er grundet dets fine sigtekurve og renhed perfekt til legeanlæg og sandkasser. Blødt og lækkert sand gør legen i sandkassen sjovere og samtidig mere sikker. E. Krag hjælper dig med at finde ud af præcis, hvor meget sandkassesand du behøver til dit projekt. Sandet bør tjekkes efter en gang årligt, for at sikre optimal hygiejne i sandkassen og om nødvendigt udskiftes, hvis det trænger.

Røde granitskærver importeret fra Sverige

Udover at være forhandler af kvalitets sand fra Tranekær havsand, tilbyder E. Krag Råstoffer A/S også andre råmaterialer til anlæg. I sortimentet finder du blandt andet røde granitskærver, som har et flot og afdæmpet udtryk. Granitten produceres i Tagene tæt på Gøteborg i Sverige og importeres efterfølgende til Danmark. Røde granitskærver veksler mellem at have et rødligt og antracitgråt skær og kan i tørvejr fremstå mere gråt og neutralt og for i vådt vejr en fyldig rød farve. Røde granitskærver er velegnet til både indkørsler, gårdspladser, gangstier og haveanlæg og er samtidig nydelige i omgivelserne.