Dunlopillo sengeartikler og Carpe Diem sengeben hos Schwarz Senge

Inde på schwarz.dk finder du en række af de bedste producenter. Køb fra Dunlopillo, Jensen Beds, Schramm og mange andre. Uanset om du leder efter tilbehør som nyt sengeben, sengegavl eller sengetøj, eller du kigger efter en splinterny elevationsseng eller måske en boxmadras, så er Schwarz Senge leveringsdygtig.

Dunlopillo - Opfinder af Talalay naturlatex

Dunlopillo satte sit første præg på branchen mange år siden ved at udvikle Talalay naturlatex, som revolutionerede puder og madrasser. Innovationen er fortsat år efter år, og nu til dags er Dunlopillo faktisk verdens største producent af både puder og madrasser. Derfor kommer det ikke som en overraskelse, at kvaliteten er i top, og at det også er et populært mærke blandt danskere, som ikke går ned på deres søvn. Du finder også senge fra Dunlopillo på schwarz.dk, der selvfølgelig er skabt med de samme principper for kvalitet og med innovative teknologier. Det er svært at beskrive komforten, så du burde egentlig tage forbi Schwarz Senge og ligge på en af dem. Derinde kan du også få en helt gratis rygtest, der kan give et indblik i hvilken type seng, madras osv., som er god for dig. Bestil tid online, hvor du naturligvis også kan læse mere om Dunlopillo og mærkets madrasser, puder, tilbehør osv.

Mange typer sengeben fra Carpe Diem

Køb sengeben online hos Schwarz Senge, der forhandler sengeben fra Carpe Diem af. Køb dem i mange farver og materialer - altid til konkurrencedygtige priser. Hos Schwarz Senge kan du f.eks. vælge imellem Carpe Diem sengeben i wenge, eg og alu. Hvor højt skal din seng stå? De fleste fås både som 13 cm, 17 cm og 23 cm. Benene i eg og wenge kan også fås som 30 cm, imens aluminiumsbenene kun kan fås som 13 cm og 17 cm. Du vælger blot størrelse og farve, og inden længe har du nye sengeben på vej til din adresse.

Køb sengeben og andet tilbehør til kontinentalsenge, elevationssenge og andre typer. Køb også tilbehør som sengeben og sengegavle på schwarz.dk.