Badeanstalten - Dansk massageolie og ansigtscreme

Badeanstalten tilbyder ansigtscreme, der er udviklet på egen fabrik i Aalborg. Vælg også imellem massageolie, ansigtsolie, flydende håndsæbe, bodylotion og meget mere af naturlige ingredienser, der forhandles direkte på www.badeanstalten.dk.

Ansigtscreme fra lokal fabrik i Aalborg

Hos Badeanstalten finder du skøn ansigtscreme til selvforkælelse eller som gave til veninden, svigermor eller en anden i dit liv, som elsker at passe godt på huden. En god og vitaliserende ansigtscreme fra Badeanstalten indeholder også anti-rynke stoffer, der er med til at bremse rynkerne på en naturlig måde. Plej huden med nærende ansigtscreme fra badeanstalten.dk, der er skabt ud fra danske skønhedspleje traditioner med brug af nye teknologier og med de bedste råvarer. Det er disse principper, som firmaet her lever op til på tværs af hele produktsortimentet. Bestil skøn og nærende ansigtscreme online, og giv dig selv lidt velfortjent forkælelse.

Køb nærende massageolie

Inde på badeanstalten.dk kan du også købe skøn og plejende massageolie i rigtig høj, dansk kvalitet, der naturligvis også er fremstillet på den lille fabrik i Aalborg. Når man træder ind i den hyggelige fabrik, bliver man med det samme mødt at en fantastisk duft fra de naturlige ingredienser, der benyttes i plejemidlerne. Badeanstalten forhandler naturlige badeolier og massageolier, som er skabt ud fra fugtgivende olie heriblandt jojobaolie, tørolie, rapsolie og mandelolie. Denne kombination skaber et lækkert glid og absorbering, og hos Badeanstalten kan du vælge imellem forfriskende citrus, beroligende lavendel og stimulerende ingefær. Se massageolierne på www.badeanstalten.dk, og bestil på den brugervenlige hjemmeside. Der tilbydes altid en del i badeolier og massageolier, ligesom du finder info om brug online.

Hos Badeanstalten produceres egen ansigtscreme og massageolie, som sælges direkte fra badeanstalten.dk. På hjemmesiden kan du ligeledes finde ansigtsolie, ansigtsserum og kropsolie, ligesom at du kan shoppe body scrub, læbepomade og nærende bodylotion. Giv dig selv det bedste af det bedste, også når det kommer til plejeprodukter. Bestil naturlige plejemidler fra denne lokale danske fabrik i Aalborg, der bevarer de danske sæbetraditioner, men med en moderne tilgang til teknologi og med stor respekt for råvarerne.